Welkom bij de Chocoladefabriek
Wij verkopen geen hamsters meer

Welkom op de website van mijn hamsterfokkerij: Hamstery de Chocoladefabriek. Neem een kijkje op de site, en ik hoop dat alles dan duidelijk is. Heb je nog vragen, op- of aanmerkingen? Neem dan contact met me op via 'contact' in het menu.

NB: Voorlopig worden er geen nestjes verwacht, dus ben je op zoek naar een hamstertje, kijk dan eerst eens bij mijn links om andere, in mijn ogen erg goede, fokkers te vinden. En onthoud daarbij dat vervoer meestal makkelijk geregeld is (dus laat je niet afschrikken voor de afstand) en dat het de extra moeite waard is als het betekent dat je er een gezond en tam hamstertje voor terugkrijgt.

Dit moet je lezen: Bericht van de Hamsterfluisteraar

Ik heb de kans gekregen mee te werken aan het boekje Bericht van de Hamsterfluisteraar. Een must-have voor mensen die een Syrische hamster willen of hebben en er meer over willen weten, maar ook gewoon een ontzettend leuk boekje om te lezen met prachtige foto's. Ik vond het erg leuk en voel me vereerd om bij de eindredactie ervan betrokken te mogen zijn. Om te bestellen klik je op onderstaand plaatje!Volg Hamstery de Chocoladefabriek op: