Te koop

Kopen van een hamstertje
 1. Je wilt graag een hamstertje, super! Heb je je al ingelezen over hamsters en wat ze nodig hebben? Wil je een Syrische hamster of een dwerghamster? Heb je al een geschikt hok? Vragen om over na te denken voordat je over gaat tot de aanschaf van zo'n kleine knuffel. Let op! Hamsters van Hammie's Hamstery verhuizen alleen naar een hok dat groot genoeg voor ze is!
 2. a) Zijn er op dit moment hamsters direct te reserveren? Stuur mij een e-mail met daarin welke hamster je wilt kopen/reserveren. 
  b) Zijn er geen hamsters direct te reserveren dan kan je je opgeven voor de nieuwsbrief, of indien er een nestje is, je opgeven voor de interesselijst. Je ontvangt dan een mailtje als de hamsters van dat nest gereserveerd kunnen worden.
  Als er een interesselijst werd bijgehouden hebben de mensen daarop voorrang, zij kunnen een top 3 aangeven en de hamsters worden dan op volgorde van tonen van interesse verdeeld.
  We vinden het fijn om te weten waar onze hamsters heen gaan, daarom stellen we het op prijs als je iets meer over jezelf en het nieuwe huis van de hamster zou willen vertellen. Heb je al een geschikt hok (let op de minimale maten) voor de hamster? Wil je een knuffelhamster, fokhamster of hamster voor kinderen? Dan kunnen we ook met je meedenken :)
 3. De status van de hamster verandert in 'aangevraagd', de hamster wordt 'gereserveerd' als het volledige aankoopbedrag is overgemaakt. Gebeurt dit niet dan komt de hamster na 3 dagen weer beschikbaar. Alleen hamsters die direct mogen verhuizen kunnen contant betaald worden.
  Zeg je een gereserveerde hamster weer af, dan wordt het aankoopbedrag NIET geretourneerd. Zeggen wij de hamster af, dan storten we het geld vanzelfsprekend wel terug. Dit is helaas nodig om last-minute annuleringen te voorkomen.
 4. Ongeveer een week voor de verhuisdatum krijgen de nieuwe baasjes een e-mail met data en tijden waarop de hamstertjes opgehaald kunnen worden, dit gaat in overleg.
 5. Neem bij het ophalen zelf een geschikte vervoersbox mee, voor enkele euro's te koop bij de dierenwinkel. Hamsters kunnen niet vervoerd worden in kartonnen doosjes, hier knagen ze doorheen.

Jonge hamsters

Er zijn momenteel geen jonge hamsters te koop.

Oudere hamsters, pensioenhamsters en opvanghamsters

Voor de hamsterliefhebber met een ruim (80x50cm) hok hebben we de volgende hamsters ter adoptie. Beide mogen gratis verhuizen, stuur hiervoor een mailtje naar hammieshamstery@gmail.com, liefst met een foto van het hok dat je voor de hamster hebt.
 • Pip, geboren augustus 2015, zilvergrijs schildpad korthaar vrouw, tam
 • Mackie, geboren augustus 2015 (bij andere fokker), dove schildpad langhaar vrouw, is nu wat verlegen maar met een beetje aandacht wel weer tam te maken.

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe nestjes of hamsters die te koop komen? Vul hier je e-mailadres in.

Prijzen

Jonge Syrische hamster
10,00 euro
Jonge dwerghamster
7,00 euro
Oudere en pensioenhamsters5,00 euro
OpvanghamstersGratis, mits goede kooi aanwezig!

Status van de hamsters

 VRIJ Deze hamster is te reserveren.
 AANGEVRAAGD Er is interesse in deze hamster, maar nog geen definitieve reservering. Andere mensen kunnen ook interesse tonen.
 GERESERVEERD Deze hamster heeft een nieuw baasje gevonden.

Hammie's Hamstery kent geen verschillen in fok- of huisdierhamsters en we hanteren geen contracten. We vinden het wel fijn als je ons op de hoogte wil houden van eventuele nestjes en het ons laat weten als de hamster vroegtijdig (onder 1,5 jaar) overlijdt.Comments