О сајту

Сајт Хајде да разговарамо представља веб место на коме постављамо интересантне трибине које смо урадили на часовима одељењске заједнице. Ми смо ученици I/1 разреда Техничке школе ,,15.мај" у Прокупљу. Наша разредна, наставник математике Слађана Трајковић и ми до сада смо урадили три трибине за наше другове из школе. 
Трибина Дрога никад! је била наше прво искуство. Озбиљно смо се спремали и имали смо велику трему. Најпре смо истраживали тему, проналазили различите текстове, разговарали смо са нашом разредном. Направили смо презентацију, као и мало истраживање. Анкетирали смо ученике трећег и четвртог разреда наше школе, а затим уз помоћ наше разредне, обрадили те податке. Научили смо како да анализирамо резултате анкете!  Уз помоћ школског психолога позвали смо госте из МУП Прокупље. Трибини су присуствовали наши  наставници и ученици свих разреда наше школе, а после нашег излагања, реч смо дали нашим гостима из МУП Прокупље. Обележавање дана безбедног интернета је био довољан разлог да заједно са нашом разредном организујемо трибину Безбедно на интернету. 
Трибини су учествовали ученици наше школе. Овом трибином хтели смо да својим друговима укажемо на опасности које постоје на интернету, али смо желеи и да дамо свој допринос 

YouTube видеоComments