Tervetuloa

Ajankohtaista: Pääurakka saatiin päätökseen 6.11.2012

Osuuskunta perustettiin kesäkuussa 2009. Sen tavoitteena on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesi- ja viemärilaitosta ja tarjota vesihuoltopalveluita jäsenilleen Nurmijärven Haaran ja Kaanaantien alueella.Osuuskunta on saanut Uudenmaan ELY-keskukselta 
90 000 € avustuksen verkoston rakentamiseen. Suurin osa verkoston kiinteistöistä sijaitsee Valkjärven eteläisellä valuma-alueella.

Vuosikokous
Osuuskunnan sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 20.4.2011 klo 18-20 Valkjärven koululla.

Liittymismaksun ensimmäinen erä
Kokouksessa päätettiin panna maksuun liittymismaksun ensimmäinen erä. Tavoitteena on saada projekti alulle syys-lokakuussa. Nyt on vielä mahdollisuus liittyä verkostoon projektin ensivaiheen hinnalla. Sen vuoksi liittymättömien kannattaa harkita vielä kerran ja tehdä liittymispäätös mahdollisimman pian. Parhaiten se käy ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Liittymishakemuksen löydät vasemmasta palkista.

Kuituverkko eli nopea internetyhteys (ja tv-yhteys)
Kokousväen suuren enemmistön kannatuksen sai myös kuituverkon rakentaminen samanaikaisesti vesijohtoverkoston kanssa. Liittymismaksukirjeen yhteydessä asiaa kysytään kaikilta osuuskunnan jäseniltä. Kuituverkkokysely koskee myös muita, tässä vaiheessa vesiosuuskuntaan vielä liittymättömiä kiinteistöjä Haaran-Kaanaantien-Kynnysmäentien-Länsirannantien alueella. Muut kuin osuuskunnan jäsenet voivat lähettää sähköpostia puheenjohtajalle tai sihteerille asiassa.


Alisivut (1): Ajankohtaista
Comments