Wie zijn wij ?


Van oorsprong was High 8 een Stunt team dat zich voornamelijk bezighield met stuntwerk op hoogte. Abseilen op evenementen, het op hoogte verzekeren van de veiligheid van artiesten,SFX Rigging bij televisie shows concerten en films. Met onze achtergrond in Krijgskunsten en actie gerelateerde sporten was de stap naar een uitgebreider scala van stunts snel gemaakt. H8 heeft voor veel verschillende producties diensten verleend maar is zich na enige tijd steeds meer op de evenementen markt gaan toespitsen. Waaruit ook verschillende kant en klare act's zijn voort gekomen. Daarnaast geven wij workshops en seminars op scholen en aan groepen. Vanuit onze kennis over het bewust nemen van risico's hebben wij ook voor verschillende producties risico inventarisaties gemaakt en opleiding gegeven in calamiteit's management.

Kennis en ervaring !


De Kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan hebben onze werkzaamheden steeds verder toe gespitst op actie demonstratie en actie begeleiding voor de meest uiteenlopende producties. Wij zijn dus een stunt team dat probeert het gat tussen een artiest en een stuntman te dichten. Met klanten als Wentink Events, Stage Holding, The Agency, Dutchview en vele andere regelmatig terugkerende klanten hebben wij binnen onze niche dan ook een sterke positie weten te bemachtigen.
Facebook groep.
Mocht u interesse hebben in het volgen van een seminar of workshop dan kunt u lid worden van onze facebook groep, via deze groep houden we u op de hoogte van aankomende evenementen.