Gymvereniging ZGV Zwartsluis

LET OP: GEEN TRAININGEN T/M 31 MAART!

ADVIES KNGU: GEEN TRAININGEN T/M 31 MAART

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/ of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hierop terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen en vergaderingen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Wij begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze leden en trainsters. Echter staat de gezondheid van onze leden en trainsters op de eerste plek. De bovenstaande maatregelen zijn in lijn met het advies van RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

Wij volgen binnen onze vereniging deze adviezen. Dat betekent voor ZGV:

• Dat er tot en met 31 maart er geen trainingen plaatsvinden

• Onze pepermuntactie van 30 maart tot 4 april wordt verplaatst. Aangezien we niet weten of de adviezen worden verlengd. Wij komen hier, als er meer duidelijkheid over is, op terug.

We houden u op de hoogte met betrekking tot nieuws vanuit de KNGU betreffende de trainingen.

Het bestuur van ZGV.


Deze vereniging is opgericht op 26-10-1926

Onze vereniging heeft als doel om voor een zo breed mogelijk publiek gym/turnsport aan te bieden.

Voor personen vanaf 3.5 tot 65 jaar bieden wij een sportieve uitdaging onder leiding van een gekwalificeerde gymnastiek trainer/ster.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dat kan! Je mag zelfs 2 x gratis mee doen om te kijken of je het leuk vindt.

Vooraf aanmelden is prettig, maar niet nodig. Je gaat gewoon naar de desbetreffende les en geeft bij de trainer/ster aan dat je graag eens wilt meedoen.


Met ingang van het nieuwe turnseizoen bieden wij ook ACRO-GYM aan. Lijkt het jou leuk om daaraan mee te doen, geef je dan op via ons secretariaat: zgvsecretariaat@gmail.com

Agenda voor de komende maanden

Maandag 18 november: Kijklessen turnen

Zaterdag 23 november: Kijklessen acrogym

Maandag 2 december: “Pietengymnastiek’

Ons complete lesaanbod en rooster vind je hier