Om oss

Dette nettstedet er opprettet av Gyland bygdeutvikling og er basert  på et gratis tilbud fra Google. Hensikten er å få en samlet og fullstendig presentasjon på Internett av Gyland, samt å formidle aktuell informasjon.  Vi tenker da på næringsvirksomhet, lag, foreninger, menigheter, severdigheter, kunngjøringer av ulik slag mm.
 
Dersom du har stoff for nettstedet, så send en mail.  Din virksomhet/aktivitet kan få en egen side, eller vi lager snarveg til Facebookside.  Eller kanskje du ønsker å annonsere noe?  Det er fint å få innspill og stoff slik at nettstedet holdes levende og interessant.  Det er greiest å få teksten ferdig utformet på mail med bilde(r) vedlagt.  Punkter vannrett bør ikke overstige 800 og kan oftest være noe mindre slik at de ikke blir så tunge å sende.
 
Dersom det f.eks. er et arrangement som skal annonseres, er det fint å få en ferdig plakat som PDF-fil.
 
Det er også mulig å bli "Samarbeidspartner" og legge ut informasjon selv.
 
Send mail til:
zmoen@online.no eller sms til tlf 90841948 (Reidun Moen, redaktør for nettstedet)
jangustav@online.no (Jan Gustav Åtland, utforming av nettstedet.)
 
Vedr. bilder gjelder følgende:  Hensikten med å legge bilder av personer ut på nettstedet er å vise aktiviterer.  Det oppgis ikke navn i tilknytning til bilde. (Det gjøres unntak for artister osv. når dette er naturlig).  Bilder av personer skal være pene og slik at ingen føler seg støtt, og det skal ikke være bilder av ansikt med god oppløsning. Dersom vi likevel er kommet i skade for å legge ut uønskede bilder, så vær så snill å si fra, så skal de bli tatt bort straks på en diskré måte!

 Kopirettighet til egne bilder m.v.:   Gyland bygdeutvikling.
Comments