Gyerekrajzok

Gyűjtemény a képzőművészeti nevelés óráinak munkáiból. 

Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők!

A Gyerekrajzok c. oldalon a képzőművészeti nevelés óráinak gyümölcseiből  láthattok bemutatót. A negyedik évfolyamtól kezdve egészen a nyolcadikig vannak csoportosítva. 

Mivel lehetőséget kaptam arra, hogy ezekben a évfolyamokban képzőművészeti nevelést tanítsak, lelkesedéssel fogadtam a Pázmány Péter Alapítvány Kuratóriuma és a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2006 tavaszán meghirdetett pályázatát. Olyan pályamunkával, tananyaggal lehetett bemutatkozni, ami mások számára is továbbadható, amely hozzájárul az oktatás tartalmának korszerűsítéséhez. A képzőművészeti nevelés óráinak diákmunkáiból állt össze a pályamunka, amelyet szakmai zsűri értékelt. Legnagyobb örömömre a pályamunkát a bíráló bizottság 3. helyezéssel értékelte. Ezúton mondok köszönetet a tanulóknak, akik szorgalmukkal és igyekezetükkel hozzájárultak a közös sikerhez.

 Az elkövetkező időszakban is törekedni fogok arra, hogy ezen az oldalon megjelenjenek a legszebb, legérdekesebb diákmunkák. További sok sikert kívánok.

Zahorcsek Juhos Mária