28 MAART 2020

In het evenement ‘Groote Wielen aan Tafel’ schuiven buurtgenoten uit de Groote Wielen bij elkaar aan tafel waarbij het accent ligt op gezellig samenzijn. Koken voor elkaar en eten met elkaar, met bekende of onbekende buurtgenoten.

Op aangeven van de organisatie wordt een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert gemaakt. Wat er gekookt wordt, bepaalt de deelnemer zelf – men is de chef van eigen gerecht. De hele avond draait om genieten, verrassen en verkennen. In het proeven van nieuwe gerechten, in het leren kennen van je buurt en in het opdoen van nieuw contacten.

De gasten worden thuis ontvangen. Is het voorgerecht genuttigd dan mogen de enveloppen geopend worden. Hierin staat wie waarheen gaat voor het hoofdgerecht. Sommigen zullen snel naar huis gaan om zelf gasten te ontvangen. Anderen kunnen rustig naar hun nieuwe adres gaan om daar verder te gaan met het diner. Ook bij het diner zullen er weer enveloppen met instructies klaarliggen. Het is dus de bedoeling dat op 3 verschillende adressen en met steeds verschillende mensen getafeld wordt.

Koppels maar ook mensen die alleen willen inschrijven zijn van harte welkom.

De avond wordt feestelijk afgesloten met een afterparty in de buurt alwaar onder het genot van een drankje nog nagepraat kan worden.

De kosten voor de deelname zijn € 15 per koppel. Hiervoor krijgt men een consumptie voor de afterparty en een fles rode en witte wijn voor het diner, zodat gedurende de avond steeds dezelfde wijn gedronken wordt.

Ook meedoen aan ‘Groote Wielen aan Tafel’? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier bovenaan deze pagina. Voor vragen of meer informatie, stuur dan een email aan gwaantafel@gmail.com.

We gaan uit van koppels maar als je wilt inschrijven met met een vriend(in), vader, moeder, dochter, zoon of alleen dan kan dat ook. Zolang jullie maar woonachtig zijn in de Groote Wielen.