Ivó Campanario Rodríguez


CURRÍCULUM VITAE 

Dades personals

Nom i cognoms: Ivó Campanario Rodríguez 

Data de naixement: 31 de Gener de 1977

Lloc de naixement: Barcelona                                                   

D.N.I.: 46356890E

Adreça: C/Roger de Flor, 269 1er A, 08025 Barcelona

Telèfon – Mòbil: 670 62 84 85

E-mail: iuhuana@gmail.com  

Carnet de Conduir B1 i Vehícle propi 

                                                                      

                                                                       

FORMACIÓ REGLADA


1991: Graduat Escolar CP El Sagrer

1993: BUP Escola Thau

   


FORMACIÓ NO REGLADA


2003 Curs de Biocultura i biohorticultura a càrrec de l'Associació Madre Tierra.

 

1999 - 2000 Gremi de Jardiners de Catalunya Curs de Jardineria: poda de palmeres, tractaments fitosanitaris, noves tècniques de reg. Escola-Taller Jardins d'Aribal a càrrec de Barcelona Activa on vam realitzar feines relacionades amb la jardineria. Restauració de la Font del Gat.

 

1997- 1998 Casa Elizalde. Curs: L'Hort al Balcó, a càrrec de Pere Subirana.

Octubre 1995 – Juny 1996 : Curs tècnic multimèdia Acadèmia PragmaEXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

 • Desembre 2006-Actualitat  Repartidor-transportista a l'empresa de la terra, d'agricultura ecològica i comerç just, ubicada a Breda i que reparteix per tota la comarca de Barcelona i part de Girona.

 • Desde Febrer 2005 “Recuperació del Mas El Bac” Diseny, adequació i manteniment dels espais exteriors de la finca El Bac (el Mas i les seves 7 Hectàries) situada al terme de Sant Feliu de Buixalleu, al Montseny.

 • Novembre 2003 - Juliol de 2004a l'Associació InNOGran (actualment Orient@-T) treballant com a voluntari - membre de la Comissió Hort i Coneixement, coordinador del projecte: “Adequació de la finca Can Barrau” Diseny, adequació dels espais exteriors de la finca per la realització d'estades de formació (Casa, taller, hort i guarderia canina). Situada prop de Vila-Seca, a la carretera de Salou a Reus, a Tarragona.

 • 2002 Encarregat de botiga a la cadena de grow shops Biotecnic. Assesor en cultius urbans (interior, balcó, exterior, cultius hidropónics y biologics ) a Barcelona.

 • 2001 Encarregat i responsable de distribució de l' expeneduria 340, al barri de Sant Andreu, Barcelona.

 • 1999 – 2001 Ivó i Cesc Jardiners. Manteniment del jardí i piscina d’una casa a Castelldefels. Manteniment d’un jardí a S’Agaró. Manteniment del jardí i la piscina d’una comunitat de vivendes a Castelldefels-platja. Manteniment durant dos anys dels jardins (reg, poda, tractaments fitosanitaris, plantacions, transplants, manteniment gespa...)

 • 2000 Jardiner a l'empresa Acsa Verds.(Pg.de la Salzereda, Castelldefels. Tel: 93.446.38.50) Manteniment del “Parc d’Aigües de Barcelona” a Cornellà de Llobregat. Obres d’ajardinament i utilització de maquinària especialitzada: motocultor, desbrossadora, segadora... Neteja i manteniment dels entorns de les autopistes de la zona del Barcelonès, Maresme, Tarragona, el Gironès (La Jonquera,etc)...). Recol·lecció de fruita de temporada.

 • 1998 - 2000 Alumne – treballador a l’Escola Taller “Jardi del’Exaimple” . Barcelona Activa , en l'especialitat de Jardineria, realitzant tasques de manteniment de terrenys, preparació per ajardinar, temporada, esqueixos, arbustos...Realització de podes, retalls, tales, sembres, manteniment de gespa i utilització de maquinària especialitatzada de Jardineria.

   Juny de 1999  Estada a Toulouse i participació en l’exposició “Les Jardins du demain” amb l’Associació Arta a Toulouse (França). Realització d'un projecte d'ajardinament representant Catalunya amb la construcció d'una rocalla Mediterrània.

 • Oct 1997 - Abril 1998  Consulting Group Soluciones SL, Diseny gráfic. Tècnic multimèdia

 • Set 1996 – Juny 1997 Nivell Gràfic. Diseny gràfic. Tècnic multimèdia.

 • Jul. 1997-Ago. 1997 Consulting Group Soluciones SL, Diseny gráfic. Tècnic multimèdia

 • Nov 1995 – Juny 1996 Chitti SA, diseny Gráfic per ordinador, Técnic Multimèdia

 

IDIOMES


Català i castellà, parlats i escrits

Anglès , nivell mig

Francès i Galego, coneixements bàsics


INFORMÀTICA


Coneixement mig – alt

 • Microsoft Office: Word, Excel, Power Point y Outlook.

 • Google

 • SW de jardineria

Altres dades d'interès


Carnet de Conduir B-1 i Vehicle pròpi 


REFERÈNCIES


A més de les entitats i empreses relacionades, aquelles que necessitin.