Nieuws Archief‎ > ‎

Nieuws 2013 - 2014

't Gymfeest was fantastisch!

Zaterdag 25 oktober werd in de Sporthal aan de Stikkerlaan het Bato Gymfeest gevierd met bijna 200 enthousiaste gymnasten. De ochtend werd natuurlijk begonnen met een warming up. Daarna lieten de peuters en kleuters een mooi dansje zien met een parachute. Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de twee opblaasbare tumblingbanen. Ook werd er kennisgemaakt met de ritmische sportgymnastiek. De oudere leden van de Damesgymfit groep en de recreatieve ritmische meisjes lieten mooie dansjes zien. Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven. Mede dankzij alle vrijwilligers werd de ochtend een groot succes en was het een gezellig gymfeestje!
De ochtend werd dan ook zeer feestelijk en in steil afgesloten met een lange polonaise!GROTE GYMFEEST 2014Gezellig met alle Bato-leden laten zien wat we kunnen. Dat is de bedoeling van het Gymfeest op 25 oktober as.

 

De ochtend is zo ingedeeld dat alle leden hun kunsten kunnen tonen op een onbevangen en sportieve sfeer. De recreantleden zullen meerdere oefeningen laten zien en zich kunnen uitleven op de opblaasbare tumblingbanen. De selectie-leden zullen tussendoor een demo geven. Dus de komende tijd zullen er op les leuke oefeningen en dansjes ingestudeerd worden om op 25 oktober  goed voor de dag te komen. Hieronder alles nog even op een rij voor het Bato Gymfeest!
ACTIE PLUS VEENSTRA

Bij Supermarkt de PLUS aan de Jachtlaan loopt de sponsoractie tot 1 november. Steun GV BATO door uw sponsorpunten (die u bij de kassa ontvangt) aan ons te doneren! Alvast Bedankt! 


Nieuwsbrief September 2014 is HIER te vinden


Nieuwsbrief Juni 2014 is HIER te vinden


NK Fantastic Gymnastics

Zondag 22 juni mochten de RG-groepen deelnemen aan de Fantastic Gymnastics in het Rotterdamse Ahoy. De groepen deden het geweldig en behaalden de hoogste trede op het podium. Dus wederom Nederlands Kampioen! Proficiat! Het was een geweldige ervaring om aan zo'n groot evenement mee te doen!
 Avond4daagse 2014

Afgelopen week liepen er twee groepen met de avond4daagse mee. Het was weer een gezellige week met veel lol en zingen.
 

RG Districtfinale

Zaterdag 14 juni werden de Districtfinales Ritmische Gymnastiek C-lijn gehouden in sporthal De Rietkraag in Oostwold. De gymnasten van Bato deden zowel in de C1 als C2 finale mee en lieten keurige oefeningen zien. Er werden maar liefst 4 district titels behaald, 2x een zilveren medaille en 4x het brons. Graag willen we alle vrijwilligers, jury-meisjes en Bato-juryleden bedanken voor hun inzet tijdens deze districtfinale!
 Diplomagym

Op woensdag 11 en 1 juni deden de kinderen van de gymmieturngroepen hun uiterste best tijdens de lessen, want het was weer tijd voor diplomagym! Goed was het om te zien dat vele ouders en andere belangstellenden aanwezig waren om de kinderen aan te moedigen. De kinderen voerden zeer geconcentreerd de oefeningen uit en werden allen beloond met een diploma met mooie stickers! Goed gedaan allemaal!

RG groepen present op Eleganza-toernooi

Zondag 8 juni heeft een gedeelte van de RG-selectie deelgenomen aan het Eleganza-toernooi in Utrecht. Naast dat het een leuke en gezellige dag is geweest kunnen de meiden terugkijken op mooie resultaten ( 2x goud, 2x zilver en 2x brons!). Gefeliciteerd allemaal!
 


NK ACRO te Zwolle

De twee geplaatste acrogym trio's van Bato hebben op 7 juni jl hun uiterste best gedaan op het NK Acro te Zwolle. Het resultaat; een mooie 8e plaats voor Marieke Edzes Koerts, Colet Smit en Fleur Sassen en een 11e plaats voor Zoë van der Zwaag, Sofia Hussaini en Mirna van der Grind. Een topprestatie meiden en wat een mooie afsluiting van een super geweldig acro-seizoen. Proficiat!


Clubkampioenschappen 2014

De clubkampioenschappen werden gehouden op 6 juni jl. Het was een leuke, spannende onderlinge strijd. De clubkampioenen van dit jaar zijn geworden voor RG Marlou Wester en voor Turnen Kyra Benthem. De aanmoedigingsbeker ging naar Mette Blik (RG) en Denise Hollander (Turnen). In de andere klassen werden de eerste plaatsen behaald door Elise Immenga, Marijn te Velde, Cecil Heeren, Eva Sliekers, Anouk Haan, Niké Smit en Isabel van der Meide. 
Voor alle gymnasten was het een mooie afsluiting van dit seizoen!  Gefeliciteerd allemaal!
 


Nieuwsbrief Juni 2014 is HIER te vinden


Succesvolle OGK in Scheemda

Zaterdag 31 mei was het een leuke sfeervolle Acrodag voor de gehele Acro-selectie in Scheemda tijdens de OGK. Maar liefst 22 Bato-teams zetten hun beste beentje voor en lieten mooie oefeningen zien. Er werden mooie resultaten bereikt. 2x goud, 1x zilver en 4x brons.
Het was voor iedereen een mooie afsluiting van een super acro-seizoen!
     Landelijke Halve Finale Acro C-lijn

Zondag 25 mei kwamen de twee C-lijn duo's van Bato in actie tijdens de landelijke halve finale in Zwolle. Kyra en Guusje lieten twee mooie oefeningen zien. En bij Janiek en Hilde verliepen beide oefeningen dit keer iets minder naar wens. Gelukkig kunnen ze volgende week tijdens de Open Groninger Kampioenschappen in Scheemda het seizoen op een mooie manier gaan afsluiten. Een plek voor doorstroming zat er helaas niet in, maar de turnsters kunnen trots zijn dat ze met zo weinig trainingsuren toch maar mooi dit niveau hebben behaald! Goed gedaan meiden en naast de sportieve prestaties was het ook nog eens een gezellige dag!
  
Kyra en Laura Provinciaal Kampioen Turnen

Terwijl de RG-selectie in Almere in actie kwam, kwamen zaterdag 10 mei 18 turnsters tijdens de Provinciale Kampioenschappen Turnen in Leek in actie. Laura Horrel en Kyra Benthem pakten de titel bij de pupillen en senioren. José Schuiling en Meike Koning pakten beiden het zilver en Eva Sliekers won brons. Alle turnsters gefeliciteerd met deze mooie afsluiting van het turnseizoen!
 
Ritmische gymnasten Nederlands kampioen!

Zaterdag 10 mei werden in Almere de Nederlandse kampioenschappen Ritmische Gymnastiek voor groepen gehouden. Bato had zich gekwalificeerd met maar liefst 4 groepen voor deze wedstrijd, met in totaal 8 oefeningen in verschillende categorieën. In de categorie pre-junioren behaalden de Bato-meiden 2x een bronzen plak en ook nog een zilveren medaille. Een mooie prestatie van deze ritmische gymnasten. Bij de benjamins gingen de oefeningen met hoepel en bal ook goed en werden uiteindelijk beloond met maar liefst 2x zilver. De verrassing van de dag werd geleverd door de junioren van Bato. Belandden zij met hun bal-oefening net naast het podium, met de hoepel/bal-oefening werd uiteindelijk het hoogste cijfer gehaald en de titel Nederlands kampioen bij de junioren C-niveau! Alle gymnasten kunnen zeker terugkijken op een geslaagde dag.
 
Twee Acro-teams geplaatst voor NK

Zondag 11 mei werd in Zwolle de eerste halve finale Acro-gym gehouden. Zeven teams reisden op Moederdag af richting Zwolle. Het trio Laura, Inge en Sarah beet de spits af. Ze deden ondanks twee weken vakantie te hebben gehad een keurige oefening. Helaas werd één element niet op de juiste wijze uitgevoerd wat resulteerde in een vol punt aftrek. Heel jammer, maar desondanks konden de meiden tevreden zijn. Zoë, Sofia en Mirna lieten in dezelfde categorie een hele mooie strakke oefening zien. Met een score van 25.350 stonden ze heel lang op de derde plaats. Helaas kwam er op het einde nog net één team tussen waardoor ze uiteindelijk dus nog vierde werden. Een kleine teleurstelling, maar gelukkig was dit nog wel ruim voldoende voor NK-plaatsing. Super dames!

Bij de Senioren deden Marieke, Colet en Fleur een hele mooie oefening op cancan muziek. Met een score van 25.250 behaalden ze een verrassende derde plaats en dus ook een startbewijs voor het NK! Top meiden! Bij de duo's junioren kwamen drie teams in actie. Tess & Denise, Sherelle & Ilse en Naomi & Senna lieten alle drie mooie strakke oefeningen zien zonder grote fouten. De scores lagen daarom ook zeer dicht bij elkaar en in dit groot deelnemersveld werden ze 10e, 12e en 13e. Heel mooi dames en allen reserve!
's Middags kwamen Isabel, Eva en Chelsea bij de pupillen in actie. De uitvoering van de oefening was keurig, maar helaas werd een tempo element met een halve ipv hele draai gemaakt. dit resulteerde in een punt aftrek. Uiteindelijk behaalden de meiden nog wel de doorstroom limiet en staan nu reserve voor het NK!
Het was een leuke sportieve en vooral gezellige dag, zowel op de turnvloer als op de tribune! 
Geslaagde onderlinge turnwedstrijd in DrieborgZaterdag 19 april was er een onderlinge turnwedstrijd voor de jongste meisjes van de turnafdeling! Voor vele meisjes de allereerste wedstrijd. De turnsters deden het allen zeer goed en hadden veel plezier. Ze gingen alle met een welverdiende medaille naar huis.
Open lessen tijdens Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek heeft GV Bato haar deuren geopend voor alle nieuwsgierigen. Vriendjes, vriendinnetjes mogen mee doen en ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden kunnen een kijkje komen nemen in de gymzaal!


Groepen en individuele ritmische gymnasten GV BATO naar NK

Zaterdag 12 april hebben de ritmische groepen in Dordrecht het gepresteerd zich te plaatsen voor het NK groepen C-niveau in Almere op 17 mei as. Alle meiden daarmee van harte gefeliciteerd! Ook kwam afgelopen week het bericht dat onze individuele gymnaste Daisy van der Land en het duo Eline Franzen en Desiree Rijkens zich hebben geplaatst voor het NK individueel en duo op 10 mei as in Zwijndrecht. Ook deze dames natuurlijk van harte gefeliciteerd en veel succes!
 

Succesvol Turnweekend!

Zaterdag 5 april was een drukke dag voor de turnselectie. De jongste meisjes moesten in Loppersum strijden om een startbewijs voor de provinciale kampioenschappen en een drietal oudere turnsters turnden in Groningen hun tweede wedstrijd voor het provinciaal kampioenschap.
In Loppersum begonnen de pupillen 2 meisjes op het onderdeel balk. Anouk en Guusje begonnen optimaal door een foutloze oefening te draaien. Myrthe en Cecile hadden helaas een val en begonnen met een achterstand. Gelukkig gingen de andere onderdelen bij alle vier de meiden zeer goed. Uiteindelijk werd Guusje eerste en Anouk derde. Cecile behaalde een zesde plaats en Myrthe werd achtste. Bij de pupillen 1 meisjes deden 7 meisjes mee. Helaas kon Mees niet mee doen vanwege een gekneusde pols. De zevende turnsters zijn allen aan elkaar gewaagd. Met veel mooie oefeningen en hier en daar een kleine misser maakten de meiden er een spannende strijd van en lieten de concurrentie ver achter zich. Eva werd eerste, Laura tweede en Hilde derde. De vierde plaats was voor Meike, de zesde voor Lynn, de zevende plaats voor Senna en de achtste plaats voor Eileen. Super gedaan meiden en allen geplaatst voor de provinciale finale van 17 mei as! Gefeliciteerd!
In Groningen kwam Noa in de tweede wedstrijd op de vloer. Helaas moest Judith vanwege blaren op haar handen verstek laten gaan. Noa turnde een stabiele wedstrijd en behaalde net als de eerste wedstrijd een vierde plaats. In de totale klassement werd ze ook vierde. Isabel en Chelsea kwamen in de laatste wedstrijd op de turnvloer in actie. Chelsea turnde een prima wedstrijd en liet een hele mooie brugoefening zien. Ze werd uiteindelijk vijftiende. Isabel turnde een zeer goede wedstrijd met vooral een super goede balk en vloer oefening. Uiteindelijk werd ze tweede en in de uitslag over twee wedstrijden werd ze, ondanks een matige eerste wedstrijd, derde.   

Foto's Turnen 5 april 2014 Mooie prestaties tijdens Districtfinale Acro

Op 29 maart jl. werd de Districtfinale Acro D/E/Pupil gehouden in Damwoude. RUim 300 deelnemers uit de provincies Groningen/Drenthe en friesland streden tegenelkaar om de districttitel en om een startbewijs voor de landelijke wedstrijden. Sherelle en Ilse lieten een goede oefening zien welke een mooie bronzen medaille opleverde. Tess en Denise werden in dit niveau vierde. Bij de trio's E werden Fleur, Colet en Marieke eveneens vierde. De overige teams lieten ook prima oefeningen zien en dat resulteerde er in dat ook Naomi en Senna/ Eva, Isabel en Chelsea/ Zoe, Sofia en mina/ Laura, Inge en Sarah mogen gaan deelnemen aan de landelijke halve finale in mei in Zwolle. Top gedaan allemaal en veel succes!

Foto's


Kyra en Colet winnen Goud!! Jose wint Zilver!!

Vandaag dubbele wedstrijddag, zowel de acro duo's C kwamen in actie tijdens de Districtfinale in Vries en een deel van de turnselectie kwam in actie in Winsum bij hun eerste turnwedstrijd. Bij de turnwedstrijd turnden de Bato-meiden allen een mooie wedstrijd. Kyra Benthem en Colet Smit werden zeer verdienstelijk eerste. Jose Schuiling behaalde met een minimaal verschil van 0.05 een tweede plaats. Deze meiden en de andere geplaatste turnsters mogen nu gaan deelnemen aan de Provinciale Kampioenschappen op 17 mei as.
Bij de Acro wedstrijden lieten beide Bato-duo 's mooie oefeningen zien met hier en daar een paar kleine schoonheidsfoutjes. Maar met een positief gevoel kunnen ze nu naar de landelijke wedstrijden uitkijken!


Acro-teams Provinciaal Kampioen

D/E/Pupil
Op zaterdag 8 maart werden de Provinciale Kampioenschappen Acro gehouden voor de D/E en pupillen. Al vroeg vertrokken er een tiental vrijwilligers richting Uithuizen om daar de zaal klaar te maken voor de wedstrijd, want de organisatie was in handen van onze vereniging. Er kwamen maar liefst 25 teams namens Bato in actie in de verschillende categorieën. Er werden weer zeer mooie oefeningen uitgevoerd en dit resulteerde in vele mooie podiumplekken, waaronder zelfs een "clean sweep". Maar liefst 14 teams wisten zich te plaatsen voor de Districtfinale. Gefeliciteerd allemaal!!

ALLE VRIJWILLIGERS bedankt voor jullie enthousiaste inzet en ook de jury-leden super bedankt!

C-lijn
Op zaterdag 1 maart kwamen de Acro C-teams in actie tijdens de Provinciale Kampioenschappen in Heerenveen. De beide Bato duo's lieten twee mooie oefeningen zien met hier en daar wat kleine foutjes. Ze maakten er een spannende strijd van want uiteindelijk werden Janiek Luttjeboer en Hilde Dieterman met een nipt verschil van 0.10 eerste en dus Provinciaal Kampioen. Kyra Benthem en Guusje Jansen mochten een mooie zilveren medaille mee naar Winschoten nemen!
Gefeliciteerd meiden en op naar de Districtkampioenschappen en de landelijke wedstrijden!
RG Groepen in actie in Deventer

Zaterdag 8 maart werden in Deventer de 1e landelijke wedstrijden voor groepen georganiseerd. Met 8 oefeningen mocht Bato op de wedstrijdvloer verschijnen. Met een hoepeloefening en een baloefening hadden de meiden uit cat 3c ( pre-junioren) drie keer het podium gehaald. Ondanks de schoonheidsfoutjes en pechgevallen kunnen de groepen terugkijken op een geslaagde eerste wedstrijd. De meiden uit cat ...2c ( junioren) hebben dit jaar veel concurrentie. Met een mooie hoepel-baloefeningen behaalden ze net geen podiumplaats. Helaas werden er in de baloefening te veel foutjes gemaakt waardoor deze favouriete oefening niet genoeg punten wist te behalen voor een podiumplaats. In cat 4c hebben " onze benjamins" het weer goed gedaan. Met de hoepeloefening behaalden de meisjes een mooie eerste plaats ( !) en met de baloefening een derde plaats. Super gedaan! Op 12 april is de tweede wedstrijd met eventueel kans op doorstroming naar de landelijke finale.

 ALGEMENE LEDENVERGADERING

Graag nodigen wij u uit voor de ALGEMENE LEDENVERGADERING van de GV BATO

Datum: Woensdag 12 maart 2014 

Plaats: De Boschpoort, Bosplein

Tijd: 20.00 uur


AgendaDruk wedstrijdweekend selectiegroepen!

Provinciale titels Ritmische gymnastiek
Op zaterdag 1 februari werd in de Sporthal in Burgum de provinciaal kampioenschappen Ritmische Gymnastiek C-lijn gehouden. De gehele ritmische selectie van GV Bato was present en presteerden op de verschillende onderdelen zeer goed. Bij de jongste deelnemers, categorie 5C wist Mette Blik de hoogste score te behalen. De tweede plaats was voor Bettine de Vries. Bij de meisjes in de cat 4C was de provinciale titel voor Elise Imminga. Het zilver was voor Meerle Brug en het brons ging wel verdient naar Lois Klooster. In de 3c klasse was het een spannende strijd tussen de Bato-turnsters. Uiteindelijk wist Kayleigh van der Land met de gouden medaille naar huis te gaan. Het zilver was voor Jojanne Eldering. Bij de klasse duo was er ook een eerste plaats voor het Bato-duo Karlijn Heikens en Marijn te Velde. Daisy van der Land wist de provinciale titel bij de meisjes 2C te behalen en ook bij de duo’s was er voor haar samen met Sylvana Rijks een eerste plaats. Clubgenootjes Cecile Heeren en Roos Veen werden tweede. Bij de oudste meiden, categorie 1c, ging het goud naar Bato-gymnaste Marlou Wester. Zij werd op de voet gevolgd door Miriam Plugge. Bij de duo’s in deze klasse  was er een eerste plaats voor Desiree Rijkens en Eline Franzen. 

ACRO C-lijn
Ook in Friesland maar dan in Beetsterzwaag, stond de eerste C-lijn wedstrijd gepland. Voor Bato komen dit jaar twee duo's op dit hoge niveau uit. Janiek en Hilde lieten twee goede oefeningen zien. Bij één element was de controle nog niet helemaal aanwezig en kwam Hilde anders terecht dan gepland. Maar desondanks werden ze met 49.05 punten 7e en zijn nu al verzekerd van een startbewijs voor de landelijke wedstrijden. Kyra en Guusje lieten een keurige tempo oefening zien welke beloond werd met 24.850. Bij de balans ging het eerste element niet goed en verloor Guusje het evenwicht. Hierdoor werden er grote aftrekken gegeven. Het duo behaalde een 10e plaats en hopen tijdens de provinciale kampioenschap zich te revancheren.


Noa plaatst zich voor de landelijke halve finale turnen 3e divisie!
Zondagochtend 2 februari mochten Judith Vriese en Noa Bouwers tijdens de districtfinale in Tweede Exloërmond hun beste kunnen
laten zien.
De meiden turnden tegen 33 turnsters uit Groningen,
Friesland en Drenthe. Voor beide meiden was het weer even wennen op de
eerste wedstrijd van het seizoen. Maar gelukkig begonnen ze beide met redelijk stabiele oefeningen op vloer en sprong. Het derde toestel was
brug. We hadden al kunnen zien dat vele turnsters moeite hebben met de oefenstof die daarop geturnd moest worden, dus gingen we voor een nette oefening. Noa liet weliswaar een dubbele zolendraai zien, maar scoorde een goed cijfer. Judith echter had op de laatste training een flinke blaar ter grote van ongeveer een 2 euromunt op haar hand opgelopen waardoor ze niet voluit kon gaan. Zonder inturnen begon ze aan haar oefening. Dit verliep jammer genoeg niet zo goed, maar ze verbeet zich en heeft de oefening helemaal tot het einde afgemaakt. Dit verdient grote respect! Als laatste gingen de meiden naar de balk. Beide turnsters maakten in hun oefening één foutje maar dat was niet dramatisch. Noa wist in de eindscore een keurige 10e plaats te behalen welke voldoende was voor plaatsing op de landelijke halve finale. Judith werd uiteindelijk 22e.

RG-groepen komen goed voor de dag tijdens eerste wedstrijd!

De ritmische groepen hebben afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen gehad. In Burgum trad GV Bato met maar liefst vier groepen aan op de wedstrijdvloer. De meiden van cat 2c stegen boven zichzelf uit met de bal-oefening en werden daarmee 1e! Met de andere oefening werden zij tweede. In cat 3c heeft Bato twee groepen. De 3c-2 groep draaide een goede wedstrijd en behaalde de 3e plaats, de 3c-1 groep belandde met een grote fout helaas naast het podium. De jongste meisjes in cat 4c hadden veel succes met hun hoepeloefening en aangemoedigd door hun clubgenootjes werden deze meiden verdiend eerste! Op 1 febr as zullen de selectie-leden met de individuele en duo-oefeningen gaan beginnen. Na een geslaagde dag in Burgum gaan de meiden weer druk aan de slag! Succes!
  

 ACRO-teams presteren zeer goed op eerste wedstrijd!

Zaterdag 18 januari werd de eerste ACRO wedstrijd van dit seizoen gehouden in Oude Pekela. Ruim 250 deelnemers uit de provincie Groningen streden op D/E-niveau om een plaats op het podium. Maar liefst 22 teams van BATO kwamen in actie.

 

Bij de Trio’s E-lijn senior lieten Marieke, Fleur en Colet een prachtige oefening zien met een mooie choreografie op cancan-muziek. De score die behaald werd, was 26.00. Dit was voldoende voor een hele mooie gouden medaille. Suzanne, Iris en Charlie behaalden een zeer verdiende tweede plaats. Bij de junioren was er een zilveren medaille voor Mirna, Zoe en Sofia. Bij de duo's E senioren was er een mooie derde plaats voor Tanacha en Maud. Bij de junioren was er een geheel bato-podium. Ilse en Sherelle werden nipt voor Tess en Denise eerste. Senna en Naomi werden derde. De vierde plaats was zeer verdienstelijk voor Daphne en
Xenna. Dit was oorspronkelijk een trio, maar hun acro-partner Sylvia brak een dag voor de wedstrijd haar sleutelbeen. Dus werd op vrijdagmiddag de oefening nog omgebouwd als duo. Nu hopen dat Sylvia op tijd hersteld is om nog een wedstrijd dit seizoen te draaien. Beterschap meid!

In D-lijn deden Daniek, Jasmijn en Cheyenne hun uiterste best en dit resulteerde in een hele mooie derde plaats in groot deelnemersveld. Bij de trio-pupillen was er een overtuigende eerste plaats voor Isabel, Eva en Chelsea.

Allen gefeliciteerd en nu op naar de provinciale kampioenschappen!!

 Acro-selectie opent seizoen met oefenwedstrijd!De Acro-selectie is op zaterdag 11 januari het nieuwe seizoen begonnen met een oefenwedstrijd in de sporthal in Oostwold. Alle teams lieten hun oefening voor de eerste keer zien aan de jury en belangstellenden. Het was mooi om alle teams bij elkaar te zien en met 70 selectieleden is de groep dan ook super groot! Er werd een mooie groepsfoto gemaakt! De oefeningen verliepen allen al best wel goed en dus kan iedereen op naar de echte wedstrijden. Alvast veel succes gewenst allemaal!Geslaagd GYMFEEST 130 jaar!!
 
Afgelopen zaterdag werd met bijna 250 leden het jubileum gevierd in de Sporthal aan de Stikkerlaan. Tijdens het Gymfeest werd begonnen met een leuke dans. Burgemeester Smit kwam de vereniging persoonlijk feliciteren en sprak iedereen toe en wenste allen een sportieve ochtend. Uit handen van onze voorzitter Charlotte Musch ontving hij een mooi nieuw Bato-shirt.

Na alle plechtigheden lieten alle leden hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de opblaasbare tumblingbaan. De ritmische meisjes en ook een delegatie van de damesgroep lieten mooie dansjes zien. De selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek deden tussendoor verschillende mooie demo’s.

Mede dankzij alle vrijwilligers werd de ochtend een groot succes en was het een gezellig gymfeestje! De ochtend werd dan ook zeer feestelijk en vooral lawaaierig afgesloten met een lange polonaise! Al met al dus een super geslaagd Gymfeest!!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ċ
Batogym,
29 sep. 2014 01:49
Ċ
Batogym,
4 sep. 2014 02:53
Ċ
Batogym,
16 feb. 2014 02:18
Comments