Startpagina

Een woordje geschiedenis :

“De Gustschieters” werd als krulbol- en petanqueclub in 2008 opgericht door enkele buren uit de Stoepewijk in Ertvelde.  Belangrijkste doelstelling was het samenbrengen van de mensen uit de wijk om tijdens een spelletje petanque of krulbollen elkaar beter te leren kennen.  

Elke vrijdagavond, van april tot oktober, verzamelen jong en oud voor een gezellig samenzijn én een spelletje krulbollen ter bevordering van het goede nabuurschap.  Ondanks het recreatieve opzet van het krulbolspel is enige competitiviteit natuurlijk nooit ver weg.  Het krulbollen zorgt zo, samen met het drinken van een welgesmaakte AuGUSTijn (= vandaar De GUSTschieters), elke week voor de nodige ambiance !  Het jaarlijks stijgend aantal leden (vorig jaar 77 !) bewijzen het succes van de formule.

Een GUSTmobiel zorgt voor de nodige bevoorrading van ons clubbier AuGUSTijn, maar ook onze club-cocktail het Bolderken is al enkele jaren welgemaakt.

De club beschikt over 1 perfect onderhouden buitenbaan, gelegen ter hoogte van de groene zone in de Stoepewijk.

Er zijn 12 bestuursleden met als voorzitter Johan De Vlieger (jdvadm@gmail.com), ondervoorzitter Dominique Hellemans (dhsivh@gmail.com), secretaris Manuel Dierkens (manuel.dierkens@telenet.be) en penningmeester Eddy Chanterie (eddy.chanterie@telenet.be)

Ook is er een verwijzing bij de KBK waarbij de Gustschieters als enige recreantenclub vermeld worden.

http://www.krulbol.be/de-gustschieters


De Gustschieters zijn nu ook terug te vinden op facebook onder de besloten groep : Gustschieters. Surfen maar !!!


Facebook

Wekelijkse Foto's