Foredrag med hjerte,hjerne og humor.


Livet leves i flere spor

Som en aktiv årgang 'årgang 44, har jeg gået i livets skole så tilpas længe til, at jeg taler af erfaring.Ruten var hverken lige eller glat, men med mod, ukuelighed og en veludviklet humoristisk sans kom jeg sikkert over adskillige bomp på vejen.

Som foredragsholder har jeg i mere end 25 år haft hele Danmark som arbejdsplads.
Mine foredrag bygger dels på teori, men jeg er også inpireret af de klienter, jeg siden ' 88 har haft i min praksis som psykoterapeut. Og så krydrer jeg med private anekdoter om manglende selvværd, forliste parforhold, gigt, kræft, samt den store sorg at miste to voksne døtre.

Jeg  kommer med en værktøjskasse til det gode liv - uanset alder.Med humor, selvironi og masser af plads til spørgsmål- også dem der går tæt på - deler jeg rundhåndet ud af min opskrift på et stærkt livsmod:Nemlig det faktum, at der i livet altid er flere spor at følge.Og at vi altid kan vælge at skifte spor og dermed selv styre, hvordan vi reagerer på det, som kommer. 

Varighed: 90-120 minutter med indlagt pause. 
  Mit honorar: kr: 2000-8000  plus km godtgørelse.
 Jeg pris differentierer efter deltager antal lOm det er dag,aften eller weekend.

  Særtilbud: For kirker, sognegårde, pensionistforeninger og andre klubber med spinkle økonomiske muskler er mit honorar kr. 3000 plus km. godtgørelse for et foredrag om dagen.Foredrag aften og weekend. kr. 4000.
Loger: med godgørende formål kr: 2000

Øvrige arrangører honorar efter aftale.

Jeg kan også bookes gennem  Arte Booking.

Kontakt mig helt uforpligtende og hør om mulighederne for et foredrag, som passer til jeres publikum og jeres budget.


.

Comments