Coaching, personlig vejledning.


Jeg har  70 års livserfaring-og over 30 års praktisk erfaring som coach og terapeut, 
hvor har mødt og hjulpet mennesker med vidt forskellige problemstillinger.
Det har givet mig en bred værktøjskasse, som jeg af hjertet deler ud af.
Jeg er din jordnære og fortrolige sparringspartner, som lytter,forstår og giver dig et kærligt puf i den rigtige retning. Med  en praktisk tilgang til tingene er jeg klar til at vejlede og inspirere dig i din forandringsproces.
Min coaching tager udgangspunkt i det liv, du lever her og nu. Med empati, engagement og respekt lærer jeg dig at se din egen virkelighed i øjnene. Jeg støtter dig hele vejen igennem og giver dig mod til at ændre på dét, du har indflydelse på.
Det handler om om at leve det liv, der gør dig glad - uanset alder.Om at puste liv i dine drømme og tænde de gnister, der ulmer et sted inde i dig.Jeg hjælper dig til at forstå, at livet altid tilbyder flere spor.At vi altid har et valg, som kan føre os et nyt sted hen. Jeg ved af erfaring, at det kan lade sig gøre. Og jeg vil gerne vise dig hvordan.Slanke-coaching.
Med stor viden om nyeste kost og sundhedsteorier har jeg undervist i flere slanke forløb med flotte vægttas resultater til følge.  Og mit foredrag "lidt på slankekur har man vel altid været" har været afholdt mange steder i Danmark. Min "ekspertviden" skyldes, at jeg blev tyk som ung,vejede på et tidspunkt 117kg.  Blev normal vægtig som 24 årig. Men bevarede kun min normale vægt ved hjælp af utallige slanke kure, indtil overgangsalderen ramte mig.. I mange år  var det ikke så vigtigt for mig at have et normalt BMI, jeg trivedes med mine ekstra kg.Men sommeren 2016 belsuttede  jeg mig for at investerestere i mit helbred og tabe 10 kg... Det lykkedes, - jeg har ikke fundet dem igen.   Jeg hjælper også gerne dig til at opnå din trivselsvægt.Vi skræddersyr et forløb, som passer til dig, til  din livsstil, dine vaner og livssituation

Opstart slankeforløb vejledning 2 timer kr 900

Efterfølgende konsultaioner,  1 time kr. 500.

Måske kan du nøjes med "korte" indspark via telefonen kr. 150. 

Ring gerne og hør om dine muligheder.

Selvværd og livsglæde

Blokerer gamle oplevelser for dit gode liv.? Med NLP teknikker sletter vi disse gamle "filer".Jeg hjælper dig til at få øje på dine styrker og kvaliteter, så du een gang alle forstår, at du er "god nok".


Det gode seenager- liv.
Lad din tredje alder blive dit livs "guldalder"
 
 Jeg er meget taknemmelig og føler  mig privilligieret og heldig ved at  leve et godt seenager- liv. Jeg vil også gerne hjælpe dig til at få et meningsfyldt og givende ældreliv. Der tales om at de unge skal lære livsmestring, det kan vi ældre også somme tider have brug for. Et givende ældreliv opnås bedst, hvis det leves i overnestemmelse med vore værdier.I fælleskab ser vi  på, hvad der skal til,  for at du får det bedste ud af dine muligheder  og lægger en plan.

Værdiafklarende session  2 timer kr.  900 kr.Den seneste ene.

Jeg har holdt talrige foredrag, kurser og workshops om at finde kærligheden eller bare en god ven- også i i en sen alder. Jeg har stor erfaring med at oprette dating profiler på nettet. Det er aldrig for sent at invitere nye mennesker ind i dit liv. Jeg hjælper dig med at lægge en brugbar strategi, så din vennekreds udvides.Eller hvis det er dit ønske: at single livet vendes til parløb. Måske har du så brug for en seriøs profil på nettet, som  på en ordentlig måde afspejler dig og dine ønsker.


Må jeg hjælpe dig med dine udfordringer?

Har du brug for et service tjek, eller et længere coaching forløb?
Vi sender vores bil til regelmæssig service.Hvad med et service eftersyn på dit liv og dine muligheder? Ofte kan en enkel vejledende session gøre en forskel.
 Ved længere coaching forløb er det  meget induviduelt, hvor mange sessioner du har brug for, for at komme videre med dit liv. Jeg tilbyder derfor en gratis intro samtale. Så ring til mig, så tager vi en kort afklarende samtale, før din første møde  hos mig. 

En session hos mig varer ca.90 minuuter og koster 700 kr.

Min vejledning foregår face to face  på mit kontor, eller, hvis det er mest praktisk for dig, over  telefonen.
K


 

 


 
 
Comments