Gunhild Weisbjerg

  • Praksis som psykoterapeut, astrolog og coach, siden 1988.
  • Mere end 40 års undervisningserfaring
  • Foredrags virksomhed med hele Danmark som arbejdsplads siden 1991.
  • Udover et solidt teoretisk fundament, løbende opdateret viden er mine foredrag inspireret  af mine kunders og elevers problematikker og min egne - til tider meget dyre - lærepenge i livets skole.
  • Kode ord for mit liv har været;Livsmod, ukuelighed og humor som overlevelses strategi.
  • "Når forandringens vinde blæser, rejser nogle læskærme, medens andre rejser vindmøller.( kinesisk ordsprog).Jeg har i mit lange, gode, men til tider meget udfordrende liv været mest til vindmøller.  November 2017Disse foredrag udbydes pt
Mit spritnye ;"
"Hvad så med os, der aldrig nåede sølvbrylluppet"?

Status over vores liv i den 3.alder.Når boet skal gøres op. Var det alligevel muligt at være et ordenligt menneske, måske endda både klog og dygtig, selvom man havde fiasko i parforhold? Hvordan tilgiver vi os selv og forsoner os med, at livet ikke blev det, vi drømte om og var opdraget til? Os der var, opdraget til at skulle være en kvinde, som en "mand kunne være tjent med"? Hvorfor gik det galt? Kom vi galt afsted?Giftede vi os, fordi vi kunne få en lejlighed, fordi vores kæreste skulle være soldat? Hvem skal vi ,uden mand som livsvidne, snakke gamle dage med. Alt i medens vi husker hinanden på det vigtige: At havde vi ikke været gift med de forkerte, havde vi ikke fået de rigtige børn.
Et foredrag med stof til eftertanke, men som nok vækker mest genekendelse hos jer, der som jeg dumpede i faget parforhold.
,

,
." Charmekurus for mænd" min bestseller, se menuen .

 Nyt: " Mit liv som skabskristen" se menuen


Nyt "Forlænget spilletid"
Kan vi tænke os til et sundere, gladere og måske
ligefrem yngre liv.? Inspirationen til dette nye foredrag er professor
Ellen Langers bog: "Det muliges kunst til et sundere og gladere liv".
Bogen rejser spørgsmålet" hvorvidt kroppen bliver vi yngre, når vi stiller de mentale visere tilbage på vores psykologiske ur. Jeg tror så meget på teorierne, kom og bliv inspireret.

Jeg holder løbende  inspirations forløb på min private adresse med temaer, som "det gode senior kvinde liv" "slank og glad med hCG.  

 t
 
 Comments