home‎ > ‎

wintersportvakanties


De Gezinssportvakantie organiseert ook wintersportvakanties. Ook voor mensen die geen lid zijn. De formule is gericht op gezinnen, waarbij ouders en kinderen - elk op zijn eigen niveau - kunnen skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen of - voor de kleinsten - gewoon in de sneeuw spelen en de basis van skiën leren (sneeuwgewenning met Vlaamse monitoren).
 
De reis is volledig georganiseerd aan een all-in prijs (inbegrepen vervoer, hotel in halfpension, eten in het bergrestaurant, huur skimateriaal, skipassen en begeleiding door plaatselijke skileraars). Er is ook avondanimatie voorzien.

De skigebieden in het GSF-aanbod liggen voornamelijk in Oostenrijk. In het bijzonder Wuzeralm en Hinterstoter zijn populair. De aangeboden periodes:
  • Kerstvakantie
  • Tussenweek (buiten de schoolvakanties)
  • Krokusvakantie
  • Paasvakantie
Voor de mensen van Herzele: doorgaans gaat Godfried mee als begeleider in de tussenweek (in hotel Sperlhof), en Jaak in de Krokusvakantie  (normaliter in hotel Huttersberg of een ander hotel in het skigebied van Wurzeralm).

De wintersportbrochure 2013-2014 van GSF is gepubliceerd. Skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen in een all-in formule aan een scherpe prijs.

Een paar sfeerbeelden:

Comments