NOTÍCIES


ACAMPADA DE GRUP CASA ORAÀ

18 d’oct. 2017, 13:19 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 18 d’oct. 2017, 13:48 ]

Benvolgudes famílies, 
com ja vos vam informar a l'assemblea d'Inici de Ronda, el proper 4 i 5 de novembre, tindrà lloc la primera acampada de grup. Serà al Centre Scout Casa Oraà, el mateix lloc on el rutes feren servei les pasqües passades en l'Interrutes. Haureu de portar: esmorzar, dinar i berenar del dissabte.

Imagen relacionada

Vos deixem adjuntada més avall l'autorització que haureu d'entregar als scouters corresponents, recordeu que la confirmació no es realitza fins que feu el pagament. L'últim dia per a fer el pagament serà el diumenge 29 d'octubre, aquells que ho realitzen fora de termini existeix la possibilitat que no puguen assistir. Recordeu que és pel bon funcionament i organització que suposa fer una acampada, gràcies.

Si teniu dubtes sobre què s'ha de portar a l'acampada, a l'apartat arxius i dades d'interés, trobareu una llista d'imprescindibles.

Vos esperem!

INICI DE RONDA 17/18

15 d’oct. 2017, 7:49 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 15 d’oct. 2017, 7:54 ]


Benvolgudes famílies i scouts, l'Inici de Ronda serà el diumenge 15 d'octubre als nostres locals.
Podreu conéixer els nous kraals de cada branca i els nous xiquets i joves que s'incorporen a cadascuna d'elles, així com retrobar-se amb els vostres amics i amigues i recordar les aventures viscudes al campament. També celebrarem l'assemblea de pares i veurem el video de les fotos del campament. 
Vos esperem a les 18h!

Trobareu la documentació necessària per a entregar a inscriure's i renovar a l'apartat de DOCUMENTACIÓ

CAMPAMENT ERISTE 2017

11 de jul. 2017, 8:52 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 13 de jul. 2017, 7:10 ]

Benvolgudes famílies, 

ja sabeu que enguany el campament d'estiu serà a Eriste (Aragó). Al final d'aquesta entrada vos oferim els enllaços al llibret del campament (amb tota la informació relativa) i els fulls d'inscripció necessaris per a assistir i que haureu d'entregar als scouters de la branca.

Recordeu que teniu fins al dia 15 de juliol per a fer el pagament i formalitzar així la inscripció.


Com és habitual, farem una camiseta de campament per a cada assistent, i heu d'omplir aquest formulari si encara no ho heu fet: https://goo.gl/forms/hosafflRcynDIskn1 (màxim fins el dia 16 de juliol)

Talla samarretes campament

Per a qualsevol dubte, contacteu amb els vostres scouters.

El compte enrere ja ha començat!
Kraal de scouters

Acampada de grup

26 d’oct. 2016, 15:35 publicada per GS Sant Joan

Com ja vam comentar a l'assemblea d'inici de ronda, el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, se n'anem d'acampada a la Serra d'Ador.
Ací teniu l'autorització amb la informació necessària d'eixida, pagament, material, etc. Important, aquest cap de setmana haureu d'entregar-la a un scouter de la branca, preferentment. I fer l'ingrés abans del dimarts, per tal de poder organitzar-nos correctament.
Gràcies!

Documentació Inici de ronda

26 d’oct. 2016, 15:25 publicada per GS Sant Joan

Famílies, amb l'inici de ronda també és moment d'omplir paperassa. Ací adjuntem la documentació que TOTS els xiquets i joves deurien portar omplida a les reunions d'aquest cap de setmana.
Atenció, aquells que ja porten més d'una ronda no han d'emplenar el full d'inscripció a l'agrupament ni la fitxa sanitària, a no ser que hi haja algun canvi respecte a la informació que tenim de la ronda passada.
Gràcies per la vostra colaboració!
El Kraal de scouters

Inici de ronda

6 d’oct. 2016, 9:05 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 13 de jul. 2017, 7:14 ]

És per això que, convoquem a pares, mares, filles i fills, el proper diumenge 16 d’octubre a les 11:00h al Patronato de Massamagrell (Plaça de Jesús, entre l’església i l’escola Sagrada Família) per a celebrar l’inici de ronda:
- Presentació dels scouters de cada branca amb els xiquets i joves
- Esmorzar.
- Assemblea de pares i presentació de l’equip de scouters.
- Visualització de les fotos del campament 2016 i de l’experiència dels Rutes al Centre Internacional Scout de Kandersteg.


Si coneixeu algun xiquet o xiqueta (d’entre 8 a 11 anys, l’equivalent a 3r, 4t i 5é d’EP) que vulga conéixer-nos, no dubteu en convidar-lo!
Gràcies per la vostra col·laboració,
El kraal de scouters

1-6 of 6