NOTÍCIES


INICI DE RONDA 2018-2019

26 de set. 2018, 8:20 publicada per GS Sant Joan

Comença la ronda! Aquest diumenge dia 30 de setembre, vos esperem a les 18:00h al Patronato (Plaça Jesús, Massamagrell). 

Com tots els anys, coneixereu els vostres scouters i nous companys de la branca. Els scouters ens reunirem amb les famílies per explicar com funcionarà enguany la ronda i mentre, vosaltres, Sant Joanets i Sant Joanetes, jugareu amb la resta del grup, donant la benvinguda a les persones noves. 

Després, tots junts, veurem el vídeo del campament. Que ganes, eh? Amb un careto m'hauran pillat enguany? Hauran posat la foto eixa tan xula que ens vam fer? Veniu diumenge i ho comprovareu! El comité de pares estarà esperant-nos amb xocolate i valencianes (mmm, que bo!). 

Si estàs interessat/ada en unir-te al grup, no dubtes en acudir i preguntar; estarem encantades de rebre-vos!

Fins diumenge. 
El kraal d'scouters. 

NOVA COLÒNIA DE CASTORS

26 de set. 2018, 8:14 publicada per GS Sant Joan

Bona vesprada famílies! Vos comuniquem que enguany ampliem una mica el rang d'edats, i que si els vostres fills o filles van nàixer a l'any 2013 poden començar a formar part de la colònia de castors. 

Estem molt contentes de què els i les xiquetes del poble i dels voltant puguen gaudir de l'experiència que és l'escoltime des de ben menuts. Animeu-vos, i conteu-li la notícia a tot aquell/a que puga interessar-li!

Ens veiem aviat. 

CAMPAMENT D'ESTIU 2018

11 de jul. 2018, 23:47 publicada per GS Sant Joan

Hola famílies, 
com bé sabeu el campament d'enguany serà a Panticosa, del 3 al 16 d'agost. Vos esperem a tots amb moltes ganes. 
Ací vos adjuntem el llibret de campament amb les dues autoritzacions que ens heu de presentar. Recordeu que el dia de pujar a l'autobús ens heu de d'entregar el SIP original.

SANT JORDI ASSOCIATIU- 21 i 22 d'abril

19 de març 2018, 10:23 publicada per GS Sant Joan

El pròxim 21 i 22 d'abril participem al Sant Jordi associatiu, una acampada on ens juntem tots els agrupaments escolta pertanyents al Moviment Escolta Valencià (MeV) per compartir dos dies d'escoltisme, jocs i fer nous amics. A l'autorització que adjuntem trobareu tota la informació, per a qualsevol dubte, pregunteu els vostres scouters.
Aneu a perdre-vos aquesta oportunitat? Vinga, animeu-vos!

DIA DE L'ARBRE- 24 març

19 de març 2018, 10:19 publicada per GS Sant Joan

Benvolgudes famílies, el dissabte 24 de març participem en la reforestació organitzada per l'Ajuntament de Massamagrell, per celebrar el dia de l'arbre. Ací trobareu l'autorització amb la informació necessària.
Vos esperem!

FESTIVAL DE LA CANÇÓ -18 Febrer

1 de febr. 2018, 8:23 publicada per GS Sant Joan

Bones famílies, vos informem que el diumenge 18 de febrer participarem al Festival de la Cançó amb una cançó creada pels Rutes i altres scouts anomenada "El nostre campament". Serà a Picassent, i el grup amfitrió serà el Grup Scout l'Om. Anirem en metro fins al lloc per tant és important que tots porten un bono de la zona ABC.
A l'autorització trobareu tota la informació respecte el que s'ha de portar.
Per últim, aclarir que si algú no té uniforme de la branca ho comunique als seus scouters per tal de trobar-ne algun, i si no amb una samarreta del color de la branca seria suficient.

Vos esperem!

Excursió Rutes-Castors 2 de desembre

29 de nov. 2017, 13:02 publicada per GS Sant Joan

Hola famílies, 
aquest dissabte els Castors i Rutes realitzarem una activitat conjunta, anirem al Gulliver on ens tirarem pel tobogans i jugarem als jocs preparats pels Rutes. No vos ho podeu perdre!
Ací teniu l'autorització, i recordeu portar pantalons vells.

Kraal el Rutes i Castors

Excursió Pionera 2 de desembre

25 de nov. 2017, 1:40 publicada per GS Sant Joan

El pròxim dissabte 2 de desembre els pioners se'n anem de ruta! Serà al Garbí, on gaudirem d'un meravellós paisatge i passarem un dia en la natura. Quedarem al local des d'on omplirem els cotxes que ens dura fins al punt d'eixida de la ruta. Les famílies esteu convidades a participar de l'excursió. Animeu-vos!

Trobareu tot el que heu de portar a l'autorització d'ací baix.
El Kraal de Pioners

ACAMPADA DE GRUP CASA ORAÀ

18 d’oct. 2017, 13:19 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 18 d’oct. 2017, 13:48 ]

Benvolgudes famílies, 
com ja vos vam informar a l'assemblea d'Inici de Ronda, el proper 4 i 5 de novembre, tindrà lloc la primera acampada de grup. Serà al Centre Scout Casa Oraà, el mateix lloc on el rutes feren servei les pasqües passades en l'Interrutes. Haureu de portar: esmorzar, dinar i berenar del dissabte.

Imagen relacionada

Vos deixem adjuntada més avall l'autorització que haureu d'entregar als scouters corresponents, recordeu que la confirmació no es realitza fins que feu el pagament. L'últim dia per a fer el pagament serà el diumenge 29 d'octubre, aquells que ho realitzen fora de termini existeix la possibilitat que no puguen assistir. Recordeu que és pel bon funcionament i organització que suposa fer una acampada, gràcies.

Si teniu dubtes sobre què s'ha de portar a l'acampada, a l'apartat arxius i dades d'interés, trobareu una llista d'imprescindibles.

Vos esperem!

INICI DE RONDA 17/18

15 d’oct. 2017, 7:49 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 15 d’oct. 2017, 7:54 ]


Benvolgudes famílies i scouts, l'Inici de Ronda serà el diumenge 15 d'octubre als nostres locals.
Podreu conéixer els nous kraals de cada branca i els nous xiquets i joves que s'incorporen a cadascuna d'elles, així com retrobar-se amb els vostres amics i amigues i recordar les aventures viscudes al campament. També celebrarem l'assemblea de pares i veurem el video de les fotos del campament. 
Vos esperem a les 18h!

Trobareu la documentació necessària per a entregar a inscriure's i renovar a l'apartat de DOCUMENTACIÓ

1-10 of 14