BRANQUES

CASTORS

6 d’oct. 2016, 9:41 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 7:55 ]


Edat: entre 5 i 8 anys 

A la colònia trobem els castors, que durant dos anys es fan amics inseparables de Moi, un castor molt aventurer que decideix deixar la seua colònia de castors per a descobrir que li ocorre al seu gran germà, el riu. Durant el seu viatge, Moi i els castors coneixen a Barú, Salki, Rebrú i Ras, bons amics que els acompanyen i els guien durant la seua etapa a la colònia.

Amb els castors jugaràs, et disfressaràs i aprendràs a compartir les aventures amb els altres castors.

LLOPS

6 d’oct. 2016, 9:40 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 7:58 ]


Edat: entre 8 i 11 anys

A l'estol o “manada” trobem els llops, que durant tres anys van interioritzant una sèrie de valors i actituds que els ajuden a relacionar-se amb ells mateixos, els altres llops i el món que els envolta.

La vida en l'estol està organitzada en grups xicotets anomenats sisenes. D'aquesta manera es potencia el desenvolupament i el reconeixement personal dins del grup. A més a més, açò permet l'aprenentatge de valors basats en la cooperació, la responsabilitat, l'empatia, l'autogestió o la presa de decisions comunes.

El marc simbòlic utilitzat en l'estol, és el Llibre de la Selva que serveix perquè els llops interpreten la realitat en què viuen mitjançant el joc i la imaginació.

EXPLORADORS

6 d’oct. 2016, 9:38 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 8:00 ]


Edat: entre 12 i 14 anys

Avorrit? Vine i descobreix amb nosaltres l'aventura! Alça’t, agafa la teua motxilla i prepara’t per començar un trepidant viatge. T'esperen nous amics, llocs desconeguts i grans reptes que no pots deixar escapar.

Amb l'ajuda dels companys de la teua unitat escolta podreu muntar un campament, realitzar travessies nocturnes pel bosc, dormir a l'aire lliure o construir ponts de fusta.

Buscaràs tresors perduts, desxifraràs misterioses pistes com Sherlock Holmes i fins i tot podràs convertir-te en un gran actor de teatre interpretant les teves pròpies obres.

No t'ho penses més i uneix-te a nosaltres!

PIONERS

6 d’oct. 2016, 9:37 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 8:05 ]


Edat: entre 15 i 17 anys

Vols acció? Ara ja pots tindre el món a les teues mans. Segur que alguna vegada has volgut descobrir-lo, veritat? Els pioners són autèntics especialistes en trobar el costat salvatge i divertit de la natura. Podem desafiar-te a descobrir-la? Ara no pots quedar-te parat, actua!

Als pioners els coneixeràs per les seues ganes de gaudir entre amics, per les seues excursions de cap de setmana, per la seua música, perquè els encanta fer travessies per les muntanyes i… per molt més!

En la unitat de pioners podràs treballar en activitats mediambientals i col·laborar amb altres associacions i ONGs en projectes d’acció social.

Hi ha moltes coses que pots fer pels altres sent pioner, descobreix-les!

COMPANYS DE RUTA: Camí a l'utopia

6 d’oct. 2016, 9:36 publicada per GS Sant Joan   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 8:08 ]

Edat: entre 18 i 20 anys


És el moment d'escollir el teu camí!

La ruta és una experiència única, una forma de viure distinta a qualsevol cosa que hages conegut. Ser ruta implica nous i importants reptes personals: comprometre’s amb els altres, lluitar contra les injustícies, cooperar amb els més febles, en definitiva, transformar el món.

Als escoltes les teues propostes no passaran inadvertides! Si t'uneixes a la Ruta, podràs col·laborar en projectes de solidaritat, a la teua ciutat o a l'estranger, i amb diferents associacions i ONGs. Podràs participar en projectes d'educació ambiental a Bolívia, programes educatius a República Dominicana o projectes d'acollida per immigrants a la teua ciutat.

A més també pots divertir-te recorrent el Camí de Santiago o a trobades nacionals i internacionals de joves amb les teues mateixes inquietuds. T'atreveixes a unir-te a la nostra ruta?

1-5 of 5