Veronika kerti sütők


VeronikaFekete Veronika

Veronika natúr szürke kerti sütő garnitúra

Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samottozott, tűzálló tűztere védi a tűzteret a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló.

Padok lábait belülről vas váz szerkezet erősíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki. Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában. A Veronika kerti sütő  53cm és 72 cm magas változatokban kapható. (A magassága nem befolyásolja az árat.) A magas kerti sütő (72cm)konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütőnek. A képen natúr szürke Veronika kerti sütő van ábrázolva, barna lábazat színezéssel. A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában. Most ajándék kiegészítőket adunk a garnitúrához (nyársak, nyárstüskék, tűzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhető a kerti sütővel együtt.


Veronika fekete kerti sütő garnitúra

Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samottozott, tűzálló tűztere védi a tűzteret a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló.

Padok lábait belülről vas váz szerkezet erősíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki. Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában. A képen fekete Veronika kerti sütő van ábrázolva, fehér lábazat színe-zéssel. A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában. A Veronika kerti sütő  53cm és 72 cm magas változatokban kapható. (A magassága nem befolyásolja az árat.) A magas kerti sütő (72cm)konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütőnek. Most ajándék kiegészítőket adunk a garnitúrához (nyársak, nyárstüskék, tűzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhető a kerti sütővel együtt.


Fehér Veronika kerti sütő

<-- 8 személyes Veronika kerti sütő garnitúra

Ez a garnitúra a patyolat fehér asztallapjával és a fehér ülőkéivel a tisztaságot hangsúlyozza. Pázsitos kertben kimondottan jól mutat, színes járólapos teraszon pedig feltűnő jelenség. Mint minden garnitúrához, a fehér műkőből készült garnitúrához is Ön választhatja ki az asztal törzs és az ülőkék lábainak színét a színskála segítségével a színskála menüpontban. Tűztér átmérője 50cm. Vigyázzunk, mindig csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes, és a szép fehér asztalunkat is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár. Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samottozott, tűzálló tűztere védi a tűzteret a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagy álló.

Sn skála

Tetszés szerint kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.