szökőkút, kerítés fedlapok, virág tartók

Elegáns, feltûnõ szökõkút. A szökõkút vizének csobogása megnyugtatja az ember lelkét, és kiemeli a kert szépségét. Kertbe, teraszra, parkokba és nagy területû erkélyre is helyezhetõ. Nem csak szökõkútnak lehet használni mert futó, csüngõ virágokat is lehet bele telepíteni. Beton termék.

A szökõkúthoz egy 37cm magas virágtartót adunk ajándékba. 

Ajándék virág kaspó mûkõbõl a szökõkút mellé. Fehér mûkõbõl. Kicsi, lépcsõre vagy kertbe való virág kehely. Kivállóan alkalmas egynyári piros mályvák, színes petúniák, vagy egyéb színpompás virágok beültetéséhez. Többféle színben, a színskála összes színében kapható. 

AJÁNDÉK VIRÁG KASPÓ MÛKÕBÕL! →

Házhoz szállítási díj példák:

Szállítási díj Pest megyére 20.000.- 25.000.-Ft

Borsod megyére: 10.000.-Ft - 15.000.-Ft

Heves megyére: 20.000.-23.000.-Ft


Amennyiben kerti sütõt is rendel a szökõkút mellé, úgy nem számítunk fel szállítási díjat és mind két terméket teljesen ingyen házhoz szállítjuk! Az ingyenes házhoz szállítási ajánlat csak Borsod-Abaúj-Zemplén, Pest és Heves megyében érvényes, illetve csak akkor, ha a szökõkút mellé bármilyen kerti sütõt rendel!


Kerítés
Fedlapok


Kerítés fedlapok egyedi méretre gyártva. A fedlapok belülről bevasaltak, ezért erősek. Részletekért és az árakért telefonon kell érdeklődni. Elérhetőségért kattintson ide.   

       37 cm magas virágtartó kehely                                                                                                   

Kicsi, lépcsõre való virág kehely. Kivállóan alkalmas egynyári piros mályvák, színes petúniák, vagy egyéb színpompás virágok beültetéséhez. Többféle színben, a színskála összes színében kapható.  (Színskálát lásd a színskála menüponontban.)


100cm magas, széles, nagyméretû virágtartó kehely

Rendkívül feltûnõ és elõkelõ virágtartó kehely. Hatalmas mérete és csodálatos szépsége miatt lehetetlen nem észrevenni, szinte kiköveteli magának a figyelmet! Tehát figyelemfelkeltésre remekül szolgál.


Comments