SM Loop 2023

Ultra en Marathon = Inschrijving Gesloten

30 december 2023 om 08:30 h. Sporthal Marsana Molenveldweg 4, 6231 RX Meerssen  NL

50.88111, 5.75353

De Gratis SM Loop op de laatste zaterdag van het jaar wordt gehouden op zaterdag 30 december 2023. Het is een "wilde groepsloop"  met een op de omstandigheden aangepast rustig tempo over grotendeels onverharde paden langs de oevers van de Geul. 

"Wild" wil echter niet zeggen dat het bedoeling is om als "Wilden"  te lopen. Lees voor het inschrijven eerst de spelregels . Het wordt dan zoals gewoonlijk weer Gratis Genieten met HOOFDLETTERS..

De Gratis SM Loop van 30/12/2023 bestaat dit jaar uit een Ultra en Marathon langs de Geul tussen Meerssen en het keerpunt Camerig. Het gezamenlijke loopfeest start en eindigt ook dit jaar bij de Sporthal Marsana in Meerssen.  In de verzorgingsposten zorgen de vrijwilligers weer voor drinken en wat maagvulling.  

De niet lopende groupies kunnen - in afwachting van hun vedetten - intussen vanaf de start/finish ontspannen verblijven in het gastvrije Meerssen al of niet in combinatie met een wandeling langs de Geul. Puzzeltochtliefhebbers kunnen natuurlijk op eigen gelegenheid de lopers volgen.