Gratis SM Loop


https://sites.google.com/view/sm-loop-2017/startpagina

 De website Gratis SM Loop is vernieuwd. Deze versie is niet meer actueel en zal binnenkort uit de lucht gaan. Klik op OK om naar de vernieuwde versie te gaan en pas de bookmarks aan.De Gratis SM Loop van 2018 viert traditionele op 29 december 2018 de laatste zaterdag van het jaar de zeventiende editie. Dat geeft de deelnemers de unieke kans om het jaar heroïsch af te sluiten. Daarnaast maken de verbrande calorieën en het vergoten zweet weer ruimte voor een extra natje en droogje op Oudejaarsavond. Het wordt dus zoals gewoonlijk weer genieten met Hoofdletters
  

Lees eerst de spelregels

Het wordt ook dit jaar weer een Ultra, een Marathon en een Halve Marathon langs de Geul en omstreken met de Uitspanning de Nachtegaal in Meerssen als uitvalsbasis en finish. 

De niet lopende groupies kunnen in afwachting van de vedetten intussen vanaf het start/finish ontspannen verblijven in de uitspanning of prachtig wandelen langs de Geul. 

Natuurlijk blijft de SM Loop een gezamenlijk gelopen "wilde" loop in een tempo van 10 km/h over grotendeels onverharde paden langs de boorden van de Geul. "Wild" 
wil echter niet zeggen dat het bedoeling om als "Wildemannen/vrou
wen"  te lopen. Lees voor het  inschrijven eerst de spelregelsInschrijfmogelijkheden

SMU Loop  

Ultra van 58 km vanuit Meerssen langs en met uitzicht op de Geul.

SM Loop  

Marathon vanuit Meerssen langs de Geul  

SMS Loop  

Halve marathon voor Sfeersnuivers vanuit Meerssen  langs de Geul.