Systeemtools

Gratis downloaden  

100 % Freeware        100% Goed         100% Gratis

Andere pagina's in deze groep:

||

______________ 

De programma's op deze site werken met Windows XP 

______________

 
Navigatie kolom
 
 
 
 
 
 
____________
 
De downloads zijn verdeeld over de volgende groepen:

Alternatieven voor
Windows Explorer
 

Xplorer 2 lite

Xplorer 2 lite doet alles wat Windows explorer doet, maar dan beter.Voor het snel verplaatsen van je mappen, bestanden etc.is dit een hele fijne tool. De verkenner heeft twee navigatievensters.Bestanden verplaatsen wordt zo heel eenvoudig, aangezien je ze gewoon van links naar rechts (of omgekeerd) moet verslepen.
Er wordt dus teruggegrepen naar de principes van stokoude toepassingen als Norton Commander of Microsoft File Manager. En dat is niet erg, want beide programma's hebben hun nut bewezen. De applicatie biedt nog meer. Interessante functies zoals de mogelijk-heid een lijst te bouwen van favoriete mappen, bestanden op te splitsen zodat ze op diskettes of cd-r's passen om er maar eens twee te noemen.
De Lite-versie van Xplorer 2 is gratis voor thuisgebruikers en academici.
 

Website 

Screenshot   

Download 

_____________________________________________

Back-up 

Mozy

Mozy is een gratis online backup service. Het biedt de mogelijkheid om 2 gigabite aan bestanden versleuteld op te slaan. Het bedrijf dat Mozy aanbiedt (Berkeley Data Systems) verdient geld door je eens per week een mail te sturen met reclame. Als je dat niet wilt zul je de betaalde versie van Mozy moeten kiezen, dat krijg je ook meer opslagruimte. Bij de gratis versie kun je extra ruimte verdienen door gebruikers aan te melden. Voor iedere 4 nieuwe gebruikers die je aanmeldt krijg je 1 Gb. erbij.

Screenshots                                                      Website

______________________________________________

 

Registertools

Wees voorzichtig met het register van  Windows.  

Als het beschadigd raakt kan het nodig zijn Windows opnieuw te installeren.