ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - HOMEPAGE


ΣΚΟΠΟΣ

ΣΚΟΠΟ MAΣ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ GRAPPLING,BRAZILIAN JIU JITSU,SUBMISSION FIGHTING,SUBMISSION WRESTLING,KICK~THAI BOXING,MIXED MARTIAL ARTS,STICK FIGHTING,KNIFE FIGHTING.
ANTIΛΑΜΒΑΝOMΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΗΛ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜIXED MARTIAL ARTS KAI ΦΥΣΙΚΑ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΚΛΠ.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ BJJ TOY GRAPPLING KAI TΩΝ MMA ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΙΔΑΧΘΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Α.Σ. ΑΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ(KAΛΑΜΑΤΑ)
ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΥΛ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

 

KΥΡΙΕΣ    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

1 ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ BRAZILIAN JIU JITSU TOY RIO DE JANEIRO THN ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ GRAND MASTER REYSON GRACIE 9 DAN ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΜΑΖΟΝΑS ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ RIO DE JANEIRO.
2EΠΟΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ABU DHABI COMBAT CLUB THN MONΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ GRAPPLING,SUBMISSION WRESTLING ΚΛΠ
3 ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ AMOK ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΝΙFE FIGHTING ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ,ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΥΛ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

.SPECIAL TRAINING ISRAEL JUNE 2009SPECIAL TRAINING ISRAEL JUNE 2009