Muurschildering laten maken
 

Wil je een eigen unieke muurschildering? Alles kan gemaakt worden! Afbeeldingen, mooie tekeningen en figuren of je eigen naam. Alles kan! Laat me weten wat u wilt en ik maak een een ontwerp met de prijsopgave.

Voor een goede prijsopgave zult u deze punten door moeten geven:

1. Idee van het ontwerp?

2. De grootte van de schildering? Veel kleuren?

3. Woonplaats? In verband met reizen.

4. Is de muur glad of grof?

Stuurt u deze punten alsjeblieft door voor een goede prijsopgave.

Heeft u interesse, dan laat u ons uw idee weten en dan kunnen wij u een richtprijs geven. Hierna maken wij een ontwerp van de muurschildering(graffiti). U vertelt ons wat u precies op de muur wilt hebben, zoals de naam, de verschillende stijlen letters, 3D, kleuren, highlights, afbeelding enz. Wij kunnen hier nog meer uitleg over geven. Hierna maken wij een ontwerp. U kunt akkoord gaan met dit ontwerp of zeggen ik vind dat er iets aangepast moet worden. Het ontwerp wordt dan aagepast. Na het maken van het ontwerp zit u nergens aan vast. Na overleg(prijs) en goedkeuring van het ontwerp kunnen we aan de slag en er iets moois van maken!

Vind u het zonde om een muurschildering te maken op een muur van uw huis. Geen probleem, alles kan ook gemaakt worden op een plaat, een groot gespannen schildersdoek gespannen met latten, of iets dergelijks. Dit kan makkelijk bevestigd en weer wegehaald worden.