Готов бизнес N: 1362/02, под ключ, започвате до 24 ч.
Та имам за Вас готово бизнес предложение (N: 1362/02):


Готов бизнес проект (N: 1362/02), под ключ,
по договор, надомно,
само с един GSM в ръка.
Започвате от утре!

(95% антикриза намаление!)
Възвръщаемост - до 1000 лв/мес.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А сега, нека да помислим!

За 10, 100 или 200 лв депозит - коя банка ще Ви даде повече от
6 - 7% лихва (и то за цяла година)?!

А с наше съдействие, като инвестирате същите пари,
може да заработвате до 1000%!!  месечна възвръщаемост,
докато Ви се работи - с готов бизнес модел (даже за начинаещи).
Но какво е това „Готов бизнес проект (N: 1362/02), под ключ“?
 • - Детайлно проверен в нашата практика
 • - бизнес модел за надомни доходи,
 • - който Ви предоставяме в завършен вид,
 • - с постъпкова инструкция
 • - за незабавно започване (от утре),
 • - с постоянното ни съдействие и
 • - по съвместен договор с нас.
Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!

Та горните 1074.50 лв,
аз лично ги изкарах от 31 юли до 10 август - само за 10 дни, „работейки“ от ... плажа, само с един GSM в ръка (пазя си квитанциите)! И това подобно се повтаря вече 5-та год. Както казах, детайлно проверена, многократно потвърдена и подробно описана бизнес информация за работа с един телефон в ръка и то веднага!

Хем почивка, хем пари! И това наистина се повтаря вече 5-та година подред! Сигурен съм, че и Вие може да го правите още от утре, и то надомно или в движение, печелейки за същото време до 40% от горната сума, както е по договора с нас + пълната ни подкрепа и съдействие, през цялото време. Но и без ограничения да увеличавате дохода си, колкото можете.

„Вече цял месец работя с
Вашите инструкции за телефона.
Много съм доволна!“
Мария Т., Пловдив.
Въпрос:

от Антония П., 06.04.2008, 13:16 ч., на интернет форум:
„Моля, напишете повече подробности за
този бизнес с GSM, иначе как да знаем
за какво изпращаме пари.“


----------------------------------------
----------------------------------------
Добре, за яснота нека да Ви дам един конкретен пример,
как самият аз, преди време, платих 350 лв,
само след 2 - 3 обаждания по телефона.
Поначало, хиляди хора печелят пари ежедневно от своя GSM,
сега, в момента, тук, в България.
Ето как стана в моя случай:
Наскоро валя силен дъжд и покрива ми протече. Това е много неприятно. За да реша проблема, хванах местния вестник и прегледах обявите на фирми, които правят покривни хидроизолации. Заградих няколко от тях. Вдигнах и „поработих“ малко с телефона и след няколко разговора се договорих за 350 лв с една от фирмите, да ми направи ремонта. И ето Ви поръчка:
350 лв, само за 5 минути разговор по GSM-а.
--------------------------------------------------------------------------------

Някой друг прави ли бизнес по този начин?

Нали това Ви обяснявам! Същия този модел на работа, в различни разновидности, се прилага хиляди пъти, всеки божи ден, из цялата страна, за всякакви бизнес-продукти и услуги (фаянс, ВиК, счетоводители, адвокати, хладилни техници ...), като осигурява поръчки и доходи за стотици хиляди левове, на хиляди хора, запознати добре с метода.
Все пак, какъв е този метод?

По широкия свят, този Бизнес модел N: 1362/02 се нарича Телефонен маркетинг и има многобройни разновидности, но предполагам, че Вие вече разбирате същността му. И въпросът сега е искате ли и Вие да стартирате собствен, достъпен бизнес, веднага и от утре да печелите с наша помощ и съдействие?

Кога печелите Вие?

Ако сега направите заявка тук: и ми се обадите веднага на 0888/428240, стартираме дейността от утре и само след 5 - 6 дни поръчките започват да пристигат при Вас и това са почти ежедневни доходи за Вас, изкарвани само с един GSM в ръка - работа с телефон, по договор с нас! - Готов бизнес, под ключ!

Всичко това може ли да го правите и сега, без нашето участие?

Вероятно - да. Стига да имате готов продукт, обяви, оферти, адреси, организация и ... след 5 - 6 години болезнен опит от типа „проба-грешка“ може и да печелите добри пари. Това не е ирония. На мен ми отне 15 години усилия, проби, грешки, за да създадем точния, проверен и изчистен бизнес модел, който работи тук и сега, в условията на България.
Но трябва ли да откривате колелото отново?

При положение, че ние сме насреща и няма да Ви мъчим тепърва да си измисляте продукти, да се пробвате, да грешите, а направо Ви даваме готов и проверен Бизнес модел за незабавно (до 20 минути) започване на дейността, така че наистина само след 5 - 6 дни при Вас да завали от поръчки, от които таксите си остават изцяло за Вас!!

И така продължава ПОЧТИ ЕЖЕДНЕВНО. А в края на месеца, ОТДЕЛНО ВИ ИЗПЛАЩАМЕ ОЩЕ до 40% и от самите поръчки, идващи от Вашата работа. При това Вие не се занимавате с изпълнението на  поръчките, с обяснения и т.н. Вие само вдигате телефона, кратък заучен разговор и после пращате подробни печатни каталози - и ... така те започват да работят за Вас и вместо Вас!
Всичко останало го поемаме ние!
Момент, момент!
Я ми кажете, кой започва да работи за мен??


Нашите каталози! - Обяснявам!

Продажбите в един бизнес се правят от обучени продавач-консултанти. Вие знаете, че има продавачи и ... продавачи. При равни други условия, според своя опит, един продавач може да продаде 10 единици, а друг - 100 или даже 1000.

Работейки с нас, ние не искаме от Вас да продавате нашите бизнес продукти - и без това те са стотици. Вашата работа е само да разпространявате нашия готов продажбен каталог с предложения (около 50 страници уникална бизнес информация).

Каталога е съставен от готови, завършени продажбени оферти. Когато Вие изпратите каталога, повече нямате никакви ангажименти. Клиента го получава и започва да чете. Сам се запознава с нашите оферти. Ако нещо не доразбира, звъни на нашите телефони (не на Вас) и ние отговаряме на неговите въпроси. Вие нямате повече ангажименти.

Но каталога е маркиран по специален начин и когато клиента направи поръчка от него, ние знаем, че тя е от Ваш каталог и я записваме на Ваше име. Така в края на месеца Ви изпращаме подробен фиш с всички Ваши поръчки и Ви изплащаме още до 40% от тях.
Представянето по телефона на нашия каталог (с готовия диалог) трае само някакви си 40 - 50 секунди. Това Ви позволява, ако работите сериозно, на ден да разпращате доста каталози - 5 - 10 - 50 ... И по този начин, всеки каталог започва да работи за Вас. Да продава вместо Вас, без Ваше участие. Един каталог - един Ваш работник. 5 - каталога - 5 работника. 200 каталога - 200 работника. Как Ви харесва това? Може да имате цяла армия.

От Вас зависи колко такива свои „работници“ да разпратите. Колкото повече, по-добре. Затова говорим за бизнес, а не за работа. Вие може да имате стотици такива, уникални и лично проверени от нас свои „работници“, които Ви носят доход. Те работят неуморно за Вас, без Ваше участие, без да се уморявате, без да ги мислите. Вие само ги потупвате (за късмет) и ежедневно ги пращате да работят за Вас!

Е, сега този бизнес е готов, под ключ и може да заработи за Вас, още от утре и в момента се намира буквално на една ръка разстояние от Вас!

Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!

„Наскоро и аз заявих участието си.
Прочетох инструкциите, и да си призная
бях изненадан, че всичко е толкова
сериозно и добре организирано.
Малко хора могат да имат такава организация.
Добре свършена работа“.
Станислав М., София

Ще Ви съдействаме ли?

Абсолютно! Не всеки може да Ви предложи Готов бизнес, под ключ, в такъв удобен и “смлян“ вид. Ние сме от пионерите на телефонния маркетинг в България. Изградили сме стройна и добре организирана система, която е на Ваше разположение. Стига да желаете и Вие може да се включите, за да печелите с наше съдействие и то веднага.

Ние разполагаме със собствено, проверено фирмено Ноу-хау и така Ви предоставяме този съвременен и ефективен бизнес метод за допълнителни доходи от къщи, така че още утре да стартирате и първите Ви доходи да тръгнат само след 5 - 6 дни и това да продължи почти ежедневно, докогато желаете.

Да, това е най-добрата мобилна възможност за надомни доходи в България за момента - работа с телефон, по договор. Мобилният телефон е винаги с Вас, разговорите с клиентите са кратки - 40 - 50 секунди (за тяхна сметка). Започвате на 20-та минута. Има ли още нещо, което да не е ясно? Ако има неясноти, позвънете ми веднага на 0888/428240 - да ги изясним и да започваме веднага.

„Г-н Ламбов, трябва да си призная,
не съм предполагал, че работите толкова сериозно.
Получих Вашите пакети и сега съм малко изненадан,
защото виждам, че работата е много сериозна.“
Петър А., Габрово

И веднъж дневно изпращате по пощата предварително подготвената от нас, подробна писмена бизнес информация (каталог - Вашите „работници“), подобна на тази, която четете сега. Така каталога започва да работи за Вас и вместо Вас.

Методът е известен по света като
ТЕЛЕФОНЕН МАРКЕТИНГ.


Необходимо е само да имате телефон (мобилен  / или стационарен) и да отговаряте на обажданията.
И така печелите (подчертавам) двойно!

 • 1. Всички заинтерисовани клиенти Ви пращат такса (от 3.50 до 5.00 лв) за всеки каталог, която на 100% си остава за Вас. И това е почти ежедневно!
 • 2. Отделно, в края на месеца, ние правим разпечатка, изпращаме Ви фиш за пристигналите при нас поръчки от Вашите клиенти за включване в различни наши Програми и до 10-то число на следващия месец, с пощенски запис или с банков превод, Ви изплащаме ОЩЕ до 40% и от самите заявки!
Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!

„Ползвала съм няколко пъти услугите на
Агенцията и винаги съм оставала доволна.
Аз съм учителка. Впечатлих се от програмата за телефона.
Имам и домашен и мобилен телефон.
Внимателно прочетох указанията и
приемам това предизвикателство.“
Величка Й., Бяла.

Добър бизнес модел! Но доскоро, с кандидатите провеждахме 3 седмично предварително дистанционно обучение. А сега (антикризисно) събрахме най-важното от курса в кратки и ясни инструкции за незабавно започване, и  така значително намалихме встъпителната такса
с 95%!!!
Затова съм убеден, че сега тази такса е напълно поносима и е по-скоро един делови тест за Вашата предприемчивост, с който успешно  ще се справите и най-важното - бързо ще си я възстановите. И сега е само въпрос на бързо решение от Ваша страна, за да започнете още утре!
Наша сътрудничка от Русенско,
задочна студентка, само на 19 години,
приложи точно инструкциите
и си възстанови парите за пълния курс,
още в самото начало.

Други наши представители, още първия (непълен) месец заработват до 230 - 280* лв, а на втория - след като се вработят, постигат 380 - 560*, а някои даже надхвърлят 850* лв месечен доход. А сега сравнете тези постижения с първоначалната бизнес инвестиция даже вече
58,65 лв
и ще разберете, че говорим за възможна месечна доходност до 1000%!  Коя банка ще Ви даде толкова. С 10 - 100 лв може даже депозит да не Ви открият.

Добре де.
Но какво конкретно ще получа срещу тази такса?


срещу горната еднократна и двойно намалена такса,
ЕТО КАКВО КОНКРЕТНО ПОЛУЧАВАТЕ:
 • 1) Регистрация в най-голямата информационна база за надомни доходи, която Ви  гарантира още безплатни информации, актуални възможности, отстъпки и подаръци - буквално порой от възможности за допълнителни доходи.
 • 2) Собствен работен бизнес-комплект с подробни, ясни за разбиране и лесни за изпълнение практически указания и инструкции за незабавно започване на дейността и правото да ползвате фирменото ни наименование (вид франчайзинг, като при МакДоналдс и др. п.).
 • 3) Точна маркетингова схема, която Ви осигурява доходи още през първите 5 - 6 дни от включването Ви и почти „автоматично“ възстановяване на вложената от Вас такса.
 • 4) Договор - споразумение между Вас и нас (в 2 екз., единия - за Вас), съгласно българското законодателство (не се изисква регистрация като трудов договор).
 • 5) Постоянна подкрепа от централния ни офис за доходно, съвместно осъществяване на дейността и бързо отстраняване на евентуалните проблеми и въпроси.
 • 6) Възможност да печелите допълнително от всяко друго наше предложение (а те са  стотици и още растат) с точни указания за това как да се възползвате веднага.
 • 7) Безупречна организация на дейността, редовно изплащане на заработките Ви по фиш, издаден до 10-то число на следващия месец. До сега не сме закъснявали!
 • 8) 100% гаранция против евентуална безработица (всъщност, това понятие напълно ще загуби смисъл за Вас), на която може да разчитате във всеки един момент оттук нататък - Вие решавате да работите или не, а не някой работодател (уволнител).
Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!

174. „Оценявам Вашата
точност и коректност.“
Милен П., Ямбол
Процедурата за отчитане и изплащане на заработеното от Вас е ясна и прозрачна. Финансовата информация за Вас е фирмена тайна и не се предоставя на трети страни. Дейността е лека, интересна, увлекателна и подходяща за хора с всякакви специалности, от малки и от големи селища. Необходим Ви е само един телефон или GSM.

Проверени на практика инструкции.

Вече 14 - 15 години внимателно, стъпка по стъпка, уточняваме и усъвършенстваме тази процедура
 • - с обикновени хора, наети по договор от Бюрото по труда,
 • - с наши служители в офиса и
 • - с представители, като Вас,
от различни райони на цялата страна.

На никого няма да откажем да се включи в тази програма за надомни доходи с телефон - спестяваме Ви всякакви  молби, кандидатстване, интервюта, изпити. Регистрираме Ви веднага и през цялото време Ви оказваме помощ и подкрепа от централния ни офис. Така че, бързо да напредвате и скоро да се утвърдите в тази нова и перспективна Европейска дейност. Зависи само и единствено от Вас.

Отзиви от досегашни участници в Програма N: 1362/02:

28. “Бих желала да стана част от Вашия екип
и поради тази причина Ви
изпращам заявка за включване.”
Вилианна Л.

50. „Вие ме насърчихте и накарахте да разбера,
че тази дейност никак не е трудна.
Сърдечно Ви благодаря за търпението
 към мен и подкрепата.“
Христина Й., Суворово

56. „Започнах работа и съм много доволна.
Разработките Ви са просто чудесни и
занапред ще се възползвам от тях.“,
Росена Г., Цалапица.

66. „Преди известно време получих
вашата разработка. След като обмислих нещата,
реших, че предложението е добро.“
Валентина А., Пещера.


93. „Жена ми работи с Вас.
А аз имам офис в центъра на града
и Ви правя делово предложение, да работим
съвместно по разкриването на
регионален офис на Агенцията.“
Марио М., Бургас.

95. „Получих вашия пакет - надомно,
доход, печалби, в който открих предложението,
което ме интересува“,
Живко П., Шумен.

100. „Имам вашия вестник - преглеждам го и го харесвам.
Особено ми допада N 20, защото много обичам
цветята и предложението за телефона -
смятам, че е много подходящо за мен.“
Инка Д., Русе.

102. „На човек с 42 години трудов стаж вие.
откривате нова страница към света.
Ръководил съм 80 - 100 човека, но сега научавам неща,
които са ми били непознати и далечни.“
Парашкев С., София.


125. „Гордея се, че работя
за ТРАКИ Женина ООД.“,
Расим К., с. Скалак.

134. „Наскоро получих от Вас бюлетина.
Много ми харесаха предложенията
за телефона и интернет.“
Йордан Х., Кюстендил.
141. „С телефон, с интернет -
Радвам се, че ги имам!“
Таня Т., Г. Делчев.

142. „Тая работа е добра и много ми харесва.
Но добре осъзнавам, че все още съм в началото.
По-късно ще Ви изпратя и Споразумението.“
Веселин К., Хасково.


143. „При мен всичко върви добре, вече 3-ти месец.
Така получавам един допълнителен доход,
който има тенденцията да се повишава.
Мария Т., Пловдив

178. „Благодаря Ви, че ми дадохте работа. „
Веселин К., с. Труд.


190. „Много се вълнувам само при мисълта,
че има възможност да се реализирам
без шефове ва главата си.“
Милена К.

191. „Благодаря, че ми изпратихте разработка
за надомния телефонен маркетинг.“
Стела К., с. Царски извор.


192. „Получих вашето писмо и пратка.
Много се учидих. Просто не очаквах.
Наистина срещнах много логични
съвети и това ми даде много кураж.“
Гюнай С., с. Величково.

194. „Уверих се, че работата е много сериозна.
Темите за курса са разработени
по възможно най-добрия начин. „
Светла А., Казанлък.
198. „Вече цял месец работя по Вашите инструкции.
Много съм доволна. Благодаря Ви за всичко!“
Мария Т. , Раковски.

203. „Тази програма не е трудна.
Отлично разбрах как се работи.“
Маргарита И., Д. Оряховица
.

Всички отзиви, като оригинален ръкопис,
се пазят в архива на Агенцията.

Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!
Даже за начинаещи, но не само!

Коректност и законност!

Вече 14 - 15 година, хиляди наши клиенти се убеждават от опит в нашата добронамереност и коректност, но отчитайки все пак в какви времена живеем, държим да заявим, че нашите консултантски  Програми и разработки нямат нищо общо с пирамидите, сектите, верижните писма и фирмите фантоми. Напротив, те се основават изцяло на богатия ни консултантски опит.
Това е 100% законна дейност.

„Не очаквах!„

Много ни зарадва едно писмо от наш клиент, който дълго се беше колебал и съмнявал, преди да направи първата си поръчка. Ето какво ни пише той:

"Здравейте!
Казвам се Стилиян К., София. Отскоро съм Ваш клиент. Благодаря за коректността Ви при изпълнение на поръчката ми!
Наистина в днешно време в България изразът "всичко е възможно"  звучи по-скоро като предупреждение за безграничните възможности на "тъмните сили", отколкото като девиз за преследване на градивни цели.
Ето защо, дори многото "доказателства", които прочетох в брошурата Ви, не бяха в състояние да ме убедят, че ако изпратя примерно 100 лв. ще съм 100% сигурен, че парите няма да потънат в небъдното. Все пак заделих сумата за избраната от мен разработка, и реших да рискувам. Студент съм, но изкарвам средства за основни нужди, давайки нощни дежурства към охранителна фирма.
Какво беше учудването ми, когато за съвсем кратко време получих пратката си от Вас. Въпреки, че съгласно избора ми, използването на тази разработка е въпрос на бъдеще, аз съм изключително благодарен за коректността Ви, а също и за дадената ми от Вас втора възможност със следващата брошура, която ми изпратихте."

(По същия експедитивен начин изпълнихме и втора поръчка на г-н К. за следващата наша разработка).

Т.Е. ПРЕДЛАГАМЕ ВИ САМОСТОЯТЕЛНА
ДЕЙНОСТ КАТО НАШ РЕГИОНАЛЕН БИЗНЕС
ПРЕДСТАВИТЕЛ, КОЯТО ЗАЕДНО ДА
ПРЕВЪРНЕМ В УСПЕШЕН БИЗНЕС С

 • “Женина” - най-голямата Агенция за надомни доходи, бизнес, кариера и печалби, която сега разширява дейността си и предлага на хора като Вас възможност за надомни доходи, чрез готов бизнес, на територията на цялата страна.
 • “Женина” - предлага възможност за изява на амбициозни и предприемчиви хора, като Вас, с всякакви специалности (даже и за начинаещи, безработни, домакини, инвалиди и др.).
 • “Женина” - разполага със стотици авангардни бизнес проекти и разработки в актуални направления за надомни и семейни доходи, които са интересни както за Вас, така и за всеки друг, който има амбицията и желанието да си осигури основни или допълнителни доходи от къщи.

Очакваме от Вас

да сте динамични, търсещи, приветливи, дружелюбни, позитивни, амбициозни и предприемчиви, защото наша политика е клиентите ни винаги да са подробно информирани за стотиците бизнес възможности, разработки и услуги в областта на надомните доходи, и се радваме, че по този начин хиляди от тях подобряват материалното си благосъстояние и ни търсят отново.

Като участник в тази дейност,

Вие отговаряте само и единствено за  разпространението на нашите бизнес-оферти и каталози по специфичен, опростен и много ефективен начин. От Вас не се изисква да обяснявате самите продукти. Така постигаме ефекта нашите оферти сами да заработят и да обясняват вместо Вас.

Но ако клиентите имат допълнителни въпроси, те ще звънят на нас - ние ги поемаме. Вас повече не Ви ангажираме. Това за Вас е самостоятелна дейност, без началство на главата, с два източника на отлични доходи, подробно описани по-горе. С възможност да се развивате според амбициите си, без да Ви налагаме таван или ограничения.

113. „Оценявам вашата откритост,
точност и коректност.“,
Айше Ш., Бургас.

Единствен праг за Вас остава встъпителната такса, която сега е намалена антикризисно

само на 58,65 лв

и е предназначена да покрие разходите по Вашето картотекиране и по изготвянето на собствения Ви работен комплект - подробна обучителна Инструкция, с ясни постъпкови указания за незабавно започване и правото да ползвате фирменото ни наименование в своята работа.

Подготвили сме Ви и 7 безплатни бонуса!

За да подсигурим в най-голяма степен успешното Ви бизнес развитие в предлаганата дейност, ние Ви предоставяме, в рамките на обявената вече значително намалена такса
само на 58,65 лв
и 7 (седем)!! от нашите бизнес разработки

Ето какво Ви подаряваме:

Заявете участието си сега, а утре и тези подаръци са Ваши.

139. „Очарован съм.
Вие предлагате толкова
много и толкова хубави идеи.“
Георги С., Поморие.

Искам да повторя: всяка стъпка е подробно проверена в продължение на месеци и даже години. От Вас се иска просто да следвате нашите инструкции и да печелите само след 5 - 6 дни. Предполагам -  убедихте се, че с GSM може да печелите, стига да има какво да предлагате и стига да знае как да го прави. Точно това Ви дава Нашия Стартов пакет под N 1362(02) - имате какво да предлагате, научавате как да го правите. Остава само да се възползвате.

Но кажете - започваме ли?

Стотици хиляди хора с ниски доходи, малки и средни фирми, амбициозни хора очакват нашето и Вашето съдействие. САМО от Вас зависи час по-скоро да печелите! Една моя учителка постоянно казваше: „Който много се колебае, винаги губи!

Затова,
Искате и Вие да се включите?
Само запомнете: N: 1362 - цена 58,65 лв
и щракнете с мишката тук!

И започваме от утре!

И НЕКА ЗАЕДНО ДА УСПЕЕМ!

Прочетете внимателно още веднъж тази съдържателна информация.  Ако е необходимо, позвънете за допълнителни справки на:
0888/428240 или 042/639239
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч., от понеделник до петък)

Но не спирайте до тук!

Още днес поставете едно наистина оптимистично начало за себе си и за своите близки по пътя към личното благоденствие и просперитет! Не се бавете! Времето е пари!

Надявам се от утре да работим съвместно, доходно и ... заедно да успеем!
А така само ще спечелите!
   
С уважение!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Заб.: Всички посочени по-горе заработки не са обещания за доходи, а са постигнати до момента реални приходи, от други наши представители, работещи по същата програма. Те обаче не са гаранция, че и Вие ще ги постигните в бъдеще. Всеки доход пряко зависи от качеството на Вашата конкретна работа. А нашата задача е да Ви помагаме да го постигнете.
Фотоизточник- images.google