Welkom


Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op deze website kunt u 
informatie lezen over onze Golden Retrievers.

Wij hebben een kleine kennel en al een jaar of twintig een of meerdere Golden Retrievers in ons gezin.
Onze honden leven in gezellig huis. Ook de pups groeien op in en om ons huis, de tuin en maken deel uit van ons gezin.

Wij fokken, zoals het hoort, met gezonde dieren, het juiste temperament en volgens de richtlijnen van de Golden Retrieverclub Nederland. Bezoeken regelmatig shows en al onze honden hebben verschillende cursussen gedaan waaronder jacht trainingen.
Maar bovenal is het genot van onze honden voor ons het aller belangrijkst. Mijn naam is Nel van der Stel en werk al vele jaren met groot plezier met mijn Golden Retrievers. Werk klinkt wat serieus want het fokken van die lieve Golden Retriever puppies is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Het is een heerlijke bezigheid maar heeft ook wat nadelen zoals het afscheid nemen van je hondjes als ze naar hun nieuwe baas mogen na een week of 7 a 8. Aan de andere kant is het fijn om te zien hoe blij de verse Retriever "ouders" hun nieuwe "kind" op komen halen. 

Wij, mijn man Bertus en ik, fokken met onze 5 honden hooguit in totaal  1 á 2 nesten per jaar, meer is niet goed voor de honden én niet voor ons aangezien als de puppies klein zijn Bertus er de eerste week op een veldbedje naast gaat slapen om in de gaten te houden of alles wel goed gaat met die kleine witte dikkertjes en hun moeder. Als het na de eerste week goed gaat is kan mama het alleen wel af snachts, en checken we zo af en toe in het grote frisse kraambed.