Начална страница


Първият българин Световен Шампион по-ГлобалРинг -спорт(NVBK).
Двойна победа за България на световното по GlobalRing Cat-1 2016 година в Глабек -Белгия!
Алекс Илиев с Poli von de Heidehow 192 /200 точки.Исторически успех за българския ринг спорт ! Алекс с Роки 2-ро място  в Кат-1 за 2016 година!
Вице световна титла за нашият тим за 2017 -Александър Илиев и Роки 2-ро място в Кат-2 на финала в Чехия!
Нашите Световни шампиони се хранят и подготвят с -
Dr.John-храна за шампиони!


Това е сайт за най-трудните кучешки спортове -това е формула -1 на спорта с кучета!
NVBK е създала тези тестове за кучетата за да развие работните качества и за да бъде белгийската овчарка това ,което е днес-номер едно работно куче в Света!
В Глобалринг и Белгийски ринг се допускат до участие всички породи кучета!Могат да се състезават немски овчарки,добермани,пит були ,кане корсо стига да имат вродени работни качества наследени от родителите си.
Това са дисциплини в ,които има всичко-защита на собственика от нападатели,охрана на предмети,догонване на нарушител и задържане,откриване и конвоиране на заподозрян,скокове,послушание,откриване на предмети по-миризма и много др..Всичко това е при максимално затрудняване на кучето по-време на състезанието.
Глобалринг е не само спортна дисциплина,в която се определя шампиона и майстора в дресировката,това са преди всичко тестове за ползвателните качества на работните породи и какви гени ,ще предаде кучето на поколенията!

Видеоклип в YouTube


Видеоклип в YouTube


Видеоклип в YouTube