"Catalogus links"

Homepage  

Catalogus uitverkoop !

Figuurspiegels

 

Glasobjecten

 

Glas-in-Lood


Handgravures


Sieraden

 

Emailles

GLASATELIER HET LUGTKASTEEL GAAT STOPPEN.


Uitverkoop restvoorraad !

Het begon zo ongeveer rond 1983. De eerste pogingen van Christina met graveren van glas. Al snel nam dit een grote vlucht en volgden er markten, demonstraties en workshops. Ook Ben ging zich bezig houden met glas en spiegels. Samen hebben zij jarenlang met veel plezier gewerkt aan de opbouw van “ glasatelier Het Lugtkasteel”. Er waren o.a. opdrachten voor gravures om feestelijkheden te onderstrepen. Maar ook voor het maken van glazen grafmonumenten op diverse plaatsen in Nederland.

Maar nu er vele jaren zijn verstreken beginnen die jaren toch te tellen. Het wordt dan ook tijd om zo langzamerhand te gaan stoppen. Het deelnemen aan markten en beurzen is al een paar jaar beëindigd. De laatste workshop was in 2015 op de Vlindermarkt in Losser.

Dus gestart in Losser en gestopt in Losser

Al rondkijkend in de showroom is te zien dat er nog een flinke voorraad is aan glaswerk, figuurspiegels en glas-in-lood. Er is een catalogus gemaakt van een groot deel van deze voorraad. Deze kunt u via de 'links' aan de linkerzijde vinden. De bij ons toch al niet hoge prijzen hebben wij nog aantrekkelijker gemaakt. Kijkt u de lijst eens rustig door. Er zit vast wel iets bij waar u interesse in heeft.

Heeft u iets gevonden neem dan contact op met het Lugtkasteel en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Wij zien uw reactie met veel belangstelling tegemoet en zullen u met plezier ontvangen.

Tot ziens in onze showroom.

 
Veel plezier bij het dwalen in onze en hopelijk ook uw 
“Wereld van Glas en emailleren”

Glasatelier Het Lugtkasteel

Hooibeek 9    7582 BP Losser

Tel: 031 (0)53 538 10 94

Email: Glasatelier.het-lugtkasteel@home.nl

    


                         Ben en Christina