Nieuws‎ > ‎

Kom ook naar Spirit!

Geplaatst 17 sep. 2017 09:38 door GK Zwijndrecht   [ 17 sep. 2017 10:24 bijgewerkt ]
Veni Vidi Viking 

De teerling is geworpen, het Spiritseizoen is begonnen. De ervaren lezer van deze rubriek raadt het al, we gingen kanoën, met deze keer locatie Oud-Alblas, met schitterend weer. Maar dan moet je er wel zien te komen! 
Jazeker, leiding Roland miste de afslag 's Gravendeel en kon pas voorbij de Moerdijk weer omkeren. Als dat hoofd ook niet vastzat... Maar hé, eenmaal ter plaatse was het weer als vertrouwd en gebruikelijk. Zo snel mogelijk onze boeven in tweepersoons kano's gezet en uiteraard de leiding in eenpersoons, we moeten wel flexibel blijven. 

Ook dit jaar zat Bart weer in de gele. Gedurende de tocht kon je wel zo'n beetje elk voorzetsel voor 'water' zetten. Je hoeft niet uit de boot te vallen om toch volkomen zeiknat te geraken. Gelukkig is het Gereformeerd geteisem dusdanig opgevoed (waarvoor hartelijk dank!) dat de leiding van het meeste gespetter verschoond bleef. Omstreeks half 8 waren we weer terug in de Pastorie, waar we een broodnodige kop soep naar binnen hebben gewerkt, met liefde opgewarmd door Sietse en Femke. 

Hartelijk dank aan pa Hijweege voor het rijden en aan pa en ma Rabenort voor het uitlenen voor de auto (je kinderen vertrouw je per slot van rekening ook zonder zorgen toe). Op zaterdag 23 september gaat Spirit er weer volle bak tegenaan, 19.30 uur in de Pastorie. Klas 1, 2 en 3 alsmede intro's van harte welkom. 

Namens de Spiritleiding, 
Roland van Twist