Nieuws‎ > ‎

'Genezing en vrijheid' dinsdag 20 maart

Geplaatst 10 mrt. 2018 06:01 door GK Zwijndrecht   [ 12 mrt. 2018 06:42 bijgewerkt ]
De zesde avond 'Ontdekkingstocht Bijbelse Spiritualiteit' heeft als thema ‘Genezing en vrijheid’. Redding, genezing en bevrijding waren groot onderdeel van het werk van Jezus, die ons de Vader laat zien, Hij die is en was en dezelfde blijft. 'Want u bent tot vrijheid geroepen..' lezen we in Galaten 5:13.
Leven in vrijheid en de genezing die daarmee is verbonden, hoort bij het nieuwe leven in Christus en wordt ons aangereikt door de Heilige Geest, want waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid (2 Cor. 3:17). Juist ook in de tijd waarin wij nu leven is dit een onmisbare rijkdom.
Annet van Willigen zal deze avond inleiden en aan de hand van Bijbelteksten willen we met elkaar de betekenis hiervan voor ons leven hier en nu ontdekken. Er zijn reeds vijf prachtige avonden geweest over Bijbelse spiritualiteit met veel ervaring en bemoediging. Komt u ook? Iedereen is welkom. Aanvang is 20.00 uur (koffie/thee vanaf 19.45 uur) in de Bethelkerk. 
Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld; mail uw naam en 'ontdekkingstocht' naar pastoraat@gkzwijndrecht.nl of bel 612 28 49.

Vorming & Toerusting en Pastoraat Bethelkerk