Nieuws‎ > ‎

8 april - SWITCHKONIJNEN

Geplaatst 18 apr. 2017 03:39 door GK Zwijndrecht   [ 18 apr. 2017 03:44 bijgewerkt ]
Op 8 april maakte Switch weer een heel spektakel van de zaterdagavond. De beleidvolle leiding gaf een eigen draai aan Pasen. Twee teams, 'de blije eihuh' en 'OnsTeamHeeftGeenNaam' namen het tegen elkaar op in een zinderende strijd.

De opening bestond uit het beschilderen van een paasei. Eerlijk is eerlijk, van een ei beschilderen hadden de jongens geen kaas gegeten. Aansluitend werd de Pastorie binnenstebuiten gekeerd op zoek naar de verstopte eieren. Op ongezette tijden klonk de opdracht 'doe een konijn na'! U begrijpt, daar kon zelfs Bugs Bunny een puntje aan zuigen. Met een beetje pech was er ook nog een roofdier in de buurt, dan moest je snel het hazenpad kiezen! Al die behendigheid kwam goed van pas op het hindernisparcours, waarbij je een ei ongeschonden naar een doosje moest loodsen. Toen zelfs de leiding er moeite mee had, hebben we de randvoorwaarden maar iets aangepast. Met al deze spellen werden paaseitjes verdiend, die je kon inzetten bij een zinderende eindquiz. Volgende week allemaal naar de tandarts!

De volgende Switch is op zaterdag 6 mei, daarna mag iedereen uit groep 7 & 8 zich op 20 mei om 19.00 uur weer melden in de Pastorie.

Dikke knuffels van de Switchleiding, Gooitske, Ilze, Iris, Lauren, Daan, Gert Jan, Maarten, Roland en Tijmen.

PS: we zijn vergeten om de doosjes gekookte eieren in de vuilcontainer te gooien, mocht u toevallig langs de prullenbak bij de brandslang op de eerste verdieping lopen, doe ons en uzelf een plezier! De dankbaarheid is groot.

PPS: De Switchleiding wenst u en uw dierbaren met terugwerkende kracht een gezegende Pasen.