Nieuws‎ > ‎

40 jaar IJW kamp

Geplaatst 25 sep. 2017 11:14 door GK Zwijndrecht   [ 29 sep. 2017 06:08 bijgewerkt ]
IJW kamp bestaat 40 jaar, en dat vieren we graag met u! En wel in het weekend van 6, 7 en 8 oktober met het Pop-Up IJW-Museum dat geopend zal zijn in de Pastorie van de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg. 

We hebben hard gewerkt om 40 jaar IJW-Kamp in beeld te brengen en dat is geen kleinigheid. Al die kamphuizen, spellen, thema’s, Oenen van de Week en corvee-instructies verdienen een goede plek. Het belooft een mooi weekend te worden. Natuurlijk wil je nu meteen weten wanneer je kan komen kijken:
·         Op vrijdagavond geven we de primeur aan (Oud)-Kampstaf om het museum te bezoeken. Wist je dat meer dan 60 mensen in de afgelopen decennia als kampleider mee zijn geweest? Deze avond is besloten.
·         Maar op zaterdag zijn we voor iedereen geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. Je hoeft geen kaartje te kopen en laat je Museumkaart lekker thuis.
·         Op zondag zijn we na de dienst geopend. Loop gerust even binnen.
Dus, oud kampgangers, familieleden en alle andere belangstellenden, wees welkom en bezoek ons Pop-Up museum en beleef mee wat wij al 40 jaar iedere zomervakantie beleven.