Nieuws‎ > ‎

16 APRIL 2017 PAAS PRAISE MET DANNY DANE

Geplaatst 10 mrt. 2017 08:04 door GK Zwijndrecht   [ 10 mrt. 2017 08:31 bijgewerkt ]
Zondagavond 16 april is er om 19.30 uur een bijzondere Paas Praise in de Bethelkerk. Speciale aandacht wordt besteed aan het met zijn allen zingen van liederen met een opgewekte muzikale begeleiding die in deze Paas Praise door maar liefst twee prachtige bands afwisselend zal worden verzorgd; door de Jongerenband Worship en de Forward Grace band.

Verder is er een enthousiaste spreker, Danny Dane. Thema is 'Jezus leeft', want Jezus opstanding is nog steeds het meest geweldige nieuwsbericht aller tijden. Het is Zijn liefde en Geest die ons elke dag opwekt om met Hem het leven te leven en dat willen we met Pasen graag uitbundig vieren.

Voor deze bijzondere Paas Praise zijn in verschillende kerken en winkels posters opgehangen met als doel jong én oud uit de omgeving uit te nodigen deze fantastische bijeenkomst bij te wonen. U komt toch ook? En neem vooral vrienden en bekenden mee, iedereen is welkom!

Na afloop is er een hapje en drankje. De entree is gratis. Om kosten te dekken wordt er na afloop een deurcollecte gehouden.

Vragen? Mail naar praise16042017@gmail.com.