Giving Tuesday Badalona: Un dia per donar#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 28 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.
Unir-se és molt senzill: només calen ganes de fer un món millor, donar un cop d’ull a les causes de #GivingTuesday i decidir què faràs o a qui donaràs. 

#GivingTuesday és el dia 28 de novembre, un dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, amb l’objectiu final d’expandir la solidaritat els  365 dies de l’any.

A Badalona, la Fundació Aspanin, la Fundació Amics de Can Ruti, la Fundació Salut Alta i l'Associació d'Acció Social DISCAN, ens hem unit per a oferir-vos un dia diferent. Un dia per  a venir a veure'ns, parlar i interactuar amb nosaltres i conèixer els nostres projectes, ja que gràcies a l'Ajuntament de Badalona, tindrem un espai a El Viver el pròxim dia 28 de Novembre, on realitzarem diferents activitats.