Veelgestelde vragen

Wanneer vinden de gitaarweekenden plaats?
Het eerstvolgende gitaarweekend wordt weergegeven in onze Agenda en loopt van vrijdag 17.00 uur tot en met zondag 17.00 uur

Wie geven de gitaarlessen en workshops? 
Peter en Nadie de Jong.

Waar worden de gitaarweekenden gehouden?
In Bruinisse op Schouwen-Duiveland. Onze gezellige locatie bevindt zich op het Stacaravanpark, op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en direct gelegen naast het vakantiepark Aqua Delta. Zie ook onze Route en kaart.

Voor wie zijn de gitaarweekenden geschikt
Voor alle gitaristen, beginners, amateurs met een gevorderd speelniveau tot en met semi-professionals. Van kinderen tot en met volwassenen. Lees ook de blogs in ons WebLogboek.

Hoeveel kosten de gitaarweekenden?
De prijs van een gitaarweekend bedraagt in totaal € 250,--.
Dit is All inclusive, dus inclusief alle overnachtingen en maaltijden, begeleiding, gitaarlessen, workshops, lesmateriaal en een afsluitende presentatie.

Wat gaan we allemaal doen tijdens zo'n gitaarweekend?
Op vrijdag delen we de kamers in, maken we kennis met elkaar, gaan we lekker eten, doen we alvast een muzikale verkenning, maken we een kleine strandwandeling en kijken we een DVD met gitaarmuziek.
Op zaterdag ontbijten we gezamenlijk, maken we een repertoire keuze, starten de gitaarlessen, lunchen we gezamenlijk, vervolgen we de lessen met een workshop, dineren we gezamenlijk, maken we een kleine wandeling en kijken we een concert-DVD.
Op zondag ontbijten we gezamenlijk, gaan we 
lekker aan de slag met het gitaarspel, lunchen we gezamenlijk, vervolgen we de gitaarlessen en workshops waarna we met een kleine presentatie en en groepsfoto afsluiten.

Hoe meld ik mijzelf voor een gitaarweekend aan?
Het aantal beschikbare plaatsen voor de gitaarweekenden is beperkt, dus om teleurstelling te voorkomen is aanmelden noodzakelijk. Stuur een mail met daarin je naam, leeftijd, gitaarervaring, adres, woonplaats en je telefoonnummer naar aanmelden@gitaarweekend.com of bel 06-51270705.
Laat ook je ouders even mailen of bellen als je jonger dan 18 jaar bent.

Niet al mijn vragen over de gitaarweekenden zijn beantwoord?
Mail je vraag of vragen naar vraag@gitaarweekend.com.

Zitten er ook rust momenten in het programma?
Afhankelijk van de grootte, samenstelling en de wensen van de groep plannen we rustmomenten en/of andere activiteiten in. Zodat we ook gelegenheid hebben om volop te kunnen genieten van al het heerlijks dat het Grevelingenmeer te bieden heeft.