WebLogboek

Tip: Gitaarbootcamp

Gitaarweekend, ook een aanrader voor mensen die geen of weinig ervaring hebben!

posted Dec 4, 2016, 6:00 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 4, 2016, 6:01 AM ]

Gitaarweekend, ook een aanrader voor mensen die geen of weinig ervaring hebben!

Ik ging zonder ervaring naar het gitaar weekend. Eenmaal aangekomen kwam ik al meteen in een leuke groep terecht. We konden het gelijk goed met elkaar vinden. Na het eten begonnen we met een kleine basis van Peter de Jong. Die avond gingen we ook nog een rondje lopen door de haven en over het strand van Bruinisse. Eenmaal weer aangekomen in de caravan hebben we nog wat gedronken en zijn we naar bed gegaan. De volgende morgen hebben we gegeten en zijn we daarna gelijk weer gaan spelen tot in de middag. Een korte pauze tussendoor en weer verder tot  5 uur, daarna hebben we gegeten. Na het eten hebben we nog even gespeeld en een film gekeken. De volgende morgen heeft iedereen uitgeslapen. We begonnen deze morgen pas rond 12 uur en hebben daarna tot 5 uur door gespeeld. Zelf vind ik dit weekend erg geslaagd en ook een aanrader voor mensen die geen of weinig ervaring hebben.

Duco 20 jaar,
6 november 2016

Weekendje gitaarspelen

posted Dec 4, 2016, 5:58 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 4, 2016, 5:58 AM ]

Weekendje gitaarspelen

Het was de warme nazomer van 2016,

Peter (mijn gitaarleraar bij default) nodigde mij uit voor een weekend gitaarles met anderen en ik kon mij van alles bedenken maar nooit dat het zo gaaf zou worden uiteindelijk. De mensen waren geweldig, de plaats was super en de sfeer fantastisch, heb heel wat nieuws geleerd en naast de lessen ook toffe dingen gedaan onderandere zwemmen jammen enzo. Zou het zeker andere aanraden; leerzaam en vooral leuk

Joost 16 jaar,
11 oktober 2016

Echt super gaaf!

posted Dec 4, 2016, 5:48 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 4, 2016, 5:49 AM ]

Echt super gaaf!

Hoihoi,
Ik vond het gitaarweekend echt super gaaf! Ik heb er best wel veel van geleerd en ik vind het leuk dat het voor alle niveaus leerzaam is. Toffe locatie ook zo dicht bij zee 👌

Gabriëlle 17 jaar,
11 oktober 2016

Meegeweest met het proefgitaarweekend en wat was dat vet!

posted Dec 4, 2016, 5:46 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 4, 2016, 5:47 AM ]

Meegeweest met het proefgitaarweekend en wat was dat vet! 

Gitaar speel ik al 3 jaar, maar dat is vooral zelf aangeleerd via internet. Ik heb veel van de lessen opgepakt. Toonaanduiding, ladders en op maat spelen zijn belangrijke dingen om te kunnen. En natuurlijk hebben we ook lekker gejamt op allerlei nummers.

Ik dacht eerst dat het als een kamp zou werken, maar het voelde alsof je bij iemand logeert. Iedereen was enorm gastvrij en vriendelijk. Ook was het eten goed verzorgd en lekker. En ik heb ook erg leuke mensen ontmoet.

Echt een aanrader voor elke gitarist die wat wil leren of gewoon lekker wil jammen.

Dion 17 jaar,
10 oktober 2016

Gitaarweekend Bruinisse

posted Dec 4, 2016, 5:43 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 4, 2016, 5:44 AM ]

Gitaarweekend Bruinisse

Een leuk plan. Ik wist niet wat ik moest verwachten van het weekend en dat was wel een beetje apart maar ik ging er vanuit dat peter alles in zijn hoofd had zitten, dus ik maakte me er geen zorgen over. Ik was bang dat het misschien een beetje apart zal zijn, omdat ik de mensen waarmee ik een weekend zal omgaan totaal niet kende. Die gedachte bleef gelukkig maar kort. Iedereen kon het snel met elkaar vinden op het ruime resort in Bruinisse. Het eten was goed verzorgd en lekker. De bedden sliepen top en de caravans waren precies goed. De eerste les was op vrijdagavond al, daar leerden we een beetje kennis maken met iedereens kwaliteiten en kregen we wat les in de blues.  Zaterdag kregen we twee keer les, namelijk in de ochtend / middag en in de avond een ruime tijd. Ondanks de middag op het strand hebben we nog wel veel gitaar gespeeld. Zondag hebben we in de morgen / middag een lange tijd les gehad. De lessen werden heel fijn gegeven. Op een rustige manier werd alles uitgelegd en je kon alles vragen. Er is geen naar woord gevallen. De lessen werden ook zo gegeven dat iedereen geïnteresseerd was en op wilde letten. We hebben veel basiskennis opgedaan in blues, rock, pentatoniek en een beetje funk. De leerlingen werden tussendoor ook uitgedaagd om over een liedje af en toe een stukje te soleren. Het weekend is absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een gezellig weekend met veel muziek.

Bastiaan 16 jaar,
9 oktober 2016

Welkom op onze website

posted Jul 25, 2016, 2:19 AM by Gitaarbootcamp Gitaarweekend   [ updated Dec 3, 2016, 12:40 PM ]

Gitaarbootcamp

Nieuw: Gitaarweekend 2016


Van 23 tot en met 25 september 2016 is het zover. Peter en Nadie de Jong organiseren hun eerste gitaarweekend in de mooie omgeving van Bruinisse op Schouwen-Duiveland. De lessen worden gegeven in een prettige en gemoedelijke sfeer waarbij het speelplezier voorop staat. 

Wanneer: vrijdag 23 september 2016 (aankomst vanaf 17.00 uur) tot en met zondag 25 september 2016 (vertrek om 17.00 uur).

Waar: 
Stacaravanpark Bruinisse.Op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en direct gelegen naast het vakantiepark Aqua Delta.

Voor wie: alle gitaristen, beginners, amateurs met een gevorderd speelniveau tot en met semi-professionals. Van kinderen tot en met volwassenen. 

Prijs: € 299,-- inclusief alle overnachtingen en maaltijden, begeleiding, gitaarlessen, workshops, lesmateriaal en een afsluitende presentatie.


Programma en indeling van het weekend:

Vrijdag 23 september, kamerindeling, diner, kennismaking en muzikale verkenning.
Zaterdag 24 september, ontbijt, lunch, diner, repertoire keuze, start van de gitaarlessen en workshops. 
Zondag 25 september, ontbijt, lunch, vervolg van de gitaarlessen en workshops, presentatie en afsluitingMeld je vandaag nog aan: gitaarbootcamp@gmail.com


Vragen: gitaarbootcamp@gmail.com


We popelen om jullie op onze gezellige locatie te ontmoeten, te laten genieten van al het heerlijks dat het Grevelingenmeer te bieden heeft en lekker aan de slag te gaan met het gitaarspel.

Peter en Nadie de Jong

1-6 of 6