Over ons

Gitaarbootcamp

Nieuw: Gitaarweekend 2016


Van 23 tot en met 25 september 2016 is het zover. Peter en Nadie de Jong organiseren hun eerste gitaarweekend in de mooie omgeving van Bruinisse op Schouwen-Duiveland. De lessen worden gegeven in een prettige en gemoedelijke sfeer waarbij het speelplezier voorop staat. 

Wanneer: vrijdag 23 september 2016 (aankomst vanaf 17.00 uur) tot en met zondag 25 september 2016 (vertrek om 17.00 uur).

Waar: 
Stacaravanpark Bruinisse.Op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en direct gelegen naast het vakantiepark Aqua Delta.

Voor wie: alle gitaristen, beginners, amateurs met een gevorderd speelniveau tot en met semi-professionals. Van kinderen tot en met volwassenen. 

Prijs: € 299,-- inclusief alle overnachtingen en maaltijden, begeleiding, gitaarlessen, workshops, lesmateriaal en een afsluitende presentatie.


Programma en indeling van het weekend:

Vrijdag 23 september, kamerindeling, diner, kennismaking en muzikale verkenning.
Zaterdag 24 september, ontbijt, lunch, diner, repertoire keuze, start van de gitaarlessen en workshops. 
Zondag 25 september, ontbijt, lunch, vervolg van de gitaarlessen en workshops, presentatie en afsluitingMeld je vandaag nog aan: gitaarbootcamp@gmail.com


Vragen: gitaarbootcamp@gmail.com


We popelen om jullie op onze gezellige locatie te ontmoeten, te laten genieten van al het heerlijks dat het Grevelingenmeer te bieden heeft en lekker aan de slag te gaan met het gitaarspel.

Peter en Nadie de Jong