Home

Gitaarbootcamp

Nieuw: Gitaarweekend

Van 23 tot en met 25 september 2016 was het zover. Peter en Nadie de Jong organiseerden hun eerste gitaarweekend in de mooie omgeving van Bruinisse op Schouwen-Duiveland.

De lessen worden gegeven in een prettige en gemoedelijke sfeer waarbij het speelplezier voorop staat.

Wanneer? Het eerstvolgende gitaarweekend wordt weergegeven in onze agenda en loopt van vrijdag 17.00 uur tot en met zondag 17.00 uur.

Waar? Stacaravanpark Bruinisse. Op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en direct gelegen naast het vakantiepark Aqua Delta.

Voor wie? Alle gitaristen, beginners, amateurs met een gevorderd speelniveau tot en met semi-professionals. Van kinderen tot en met volwassenen.

Prijs: € 250,-- inclusief alle overnachtingen en maaltijden, begeleiding, gitaarlessen, workshops, lesmateriaal en een afsluitende presentatie.


Programma en indeling van het weekend:

Vrijdag: kamerindeling, diner, kennismaking en muzikale verkenning.

Zaterdag: ontbijt, lunch, diner, repertoire keuze, start van de gitaarlessen en workshops. Zondag: ontbijt, lunch, vervolg van de gitaarlessen en workshops, presentatie en afsluiting

Meld je vandaag nog aan: aanmelden of bel 06-51270705

Vragen? mail vraag@gitaarweekend.com

We popelen om jullie op onze gezellige locatie te ontmoeten, te laten genieten van al het heerlijks dat het Grevelingenmeer te bieden heeft en lekker aan de slag te gaan met het gitaarspel.

Peter en Nadie de Jong