GIPS FETIŠ FORUM Sećate li se da ste nekada zavideli drugu iz odeljenja dok mu se svi potpisuju na gips? Da li ste nekada poželeli da probate hodanje sa štakama ili vožnju u kolicima na aerodromu? Puno ljudi jeste, ali u isto vreme su bili i ambivalentni jer to podrazumeva i bol ili ozbiljnije zdravstvene komplikacije. I tu su potpuno u pravu.

Casteri su osobe koje vole da nose gips čisto iz zabave, bez ikakvih prethodnih ili naknadnih posledica po zdravlje. Zanimljivo im je da vide gips na drugoj osobi, ali nisu srećni jer je neko povređen.

Prvi gips fetiš (cast fetish) sajt je nastao 1996. godine u USA, a od tada pa do danas ih ima počev od Japana, preko Nemačke, pa do Latinske Amerike. Trenutno u Evropi postoji deset aktivnih foruma, dosta komercijalnih i nekomercijalnih sajtova i bezbroj ličnih albuma i blogova. Ovo je stranica prvog gips fetiš foruma na našim prostorima koji ima za cilj da okupi castere iz regiona i omogući im da rade ono što vole - stave sebi ili drugome gips. Za neke to ima erotične konotacije, drugi vole osećaj imobilizacije, a nekima je samo interesantno da vide kako neko ima gips. Zajedničko za sve je da je samo žele da se zabave i uživaju u dobrim stranama nošenja gipsa.

ključne reči :

gips fetis, gips fetiš, cast fetis, cast fetiš, kast fetiš, gips fetiš forum, srpski casteri, casteri, kasteri, noga u gipsu, u gipsu, momak u gipsu, devojka u gipsu, gipsani zavoj