gheata carbonica pret botosani

Optarea pentru cea mai buna firma de gheata carbonica botosani

Este gheata carbonica, sau gheata uscata obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon la presiune atmosferica si care are o temperatura undeva pe la -7,5 grade Celsius. Daca iti doresti sa optezi pentru gheata carbonica Botosani la nunta ta, trebuie sa stii ca o poti folosi fara vreun fel de probleme si nu lasa nici un fel de urma deoarece se evapora foarte usor insa printre invitati poate lasa niste amintiri magice, parca desprinse din povesti.

Aceasta gheata carbonica se poate cumpara si sub forma de granule ori blocuri, si te vor ajuta sa obtii o atmosfera de vis printre invitati la petrecerea nuntii. In momentul in care o sa se desfasosre dansul mirilor, pe ring puteti obtine un efect de fum greu, efectele de licoare magica din paharele cu bautura sau din frapiere. Deasemenea, daca o sa ai fantana arteziana ori piscina , poti pune gheata carbonica si o sa obtii un efect uimitor. Aceste efecte de fum, pahare vulcanice sunt efecte care nu pot crea decat o atmosfera uluitoare si sunt la indemana oricui.

Se poate deasemenea orna cu niste mici norisori de gheata masa cu fructe ori pe mas aunde este amplasata fantana de ciocolata.

Spre exemplu, pentru 100 de invitati o sa ai nevoie undeva la 2kg de gheata carbonica. Pana o sa soseasca momentul in care o sa o folosesti trebuie sa pastrezi gheata in recipienul original la un roc rece si uscat. Gheata carbonica nu trebuie lasata la indemana copiilor iar granulele de gheata nu trebuie manevrate cu mainile goale si cu un cleste sau cu manusi. Nu ai voie sa ingerezi bucatele din gheata carbonica deoarece nu se poate consuma decat in bauturi. 

Url Redirector Modified

Comments