Diensten

                   1. kinderoppasdienst

Vanaf  nu is er maar één coördinator  meer voor  Zwijndrecht en Burcht

Neem tijdig contact met Maria Van Goethem 

telefoon : 0494/89.69.79

 Tarief  :        5 euro per begonnen uur

              Minimumtarief : 10 euro

              Overnachting : van 22 u tot 8 u  ‘s morgens 

                     en met ontbijt :25 euro (de uren ervoor en erna worden aan 5 euro gerekend)

              Verzekeringsboekje 10 euro (5 beurten)

Wens je gebruik te maken van de oppasdienst ?

Vraag dan tijdig een oppas ( min. 3 dagen op voorhand) aan bij Maria. Hoe later hoe moeilijker om iemand te vinden. Een dag vooraf is echt wel véél te laat.

Een oppas aanvragen kan vanaf 9 uur ‘s morgens tot 21 uur ‘s avonds.


Wat kan (niet)

Zoek je een kinderoppas als je af en toe naar een vergadering, een etentje of een feest wil? Ben je er graag eens een avondje tussenuit met je partner, vrienden of familie? Dan is onze kinderoppasdienst voor jou een ideale oplossing!

Onze kinderoppassers zijn geen gediplomeerde onthaalouders of kinderverzorg(st)ers. De meerderheid zijn studenten die heel graag met kinderen omgaan. Dit brengt met zich mee dat opvang ’s morgens voor school en opvang ’s nachts op weekdagen vaak niet mogelijk is omdat de oppas zelf naar school gaat.

Een kinderoppas van de Gezinsbond komt bij jou om op je kinderen te passen en met hen bezig te zijn. Huishoudelijke taken zoals afwassen, poetsen, eten maken, opruimen, strijken, … behoren niet tot de opdracht van onze kinderoppassers.

Als je er samen met vrienden of familie op uit trekt, is het niet de bedoeling dat er één oppas wordt aangevraagd voor alle kinderen van het gezelschap. Geef in dat geval door aan je oppascoördinator om hoeveel kinderen het gaat, dan regelt hij/zij indien nodig meerdere oppassers


                     2 in blijde verwachting ?

Verantwoordelijken onthaal : Kathy Bolsens 

Ben je lid van de Gezinsbond en verwacht je het derde of volgende kind, dan geeft de GEZINSBOND-ZWIJNDRECHT als extraatje een geboortepremie van 40 EURO (uw lidgeld terugbetaald !!)

Contacteer daarvoor de verantwoordelijke  Kathy per e-mail kathybolsens@telenet.be

of stuur haar een geboortekaartje – Dorp West 129 – 2070 Zwijndrecht !

Wil je een ooievaar om in de voortuin of op het balkon te  plaatsen.  Wij stellen ze gratis ter beschikking !

Bel tijdig Gert Vanderheyden 0485.40.89.77 

Verwittig in ELK GEVAL de GEZINSBOND dat de nieuwkomer er is.  Je ontvangt een geboortegeschenk en dan krijg je de ‘Brieven aan Jonge Ouders’ gratis toegestuurd.  Ze staan boordevol nuttige tips, informatie en raadgevingen. 


                         3. Botsing, een bijzonder boeiend blad  

Je kinderen worden pubers? Turbulente tijden voor je gezin! Hobbelende hormonen en nukkige pukkels, wisselende humeuren en slaande deuren… Geen wonder dat je als pa of ma met de handen in het haar zit.

Gelukkig brengt de Gezinsbond BOTsing uit, een bijzonder boeiend blad voor ouders met tieners van twaalf tot en met zestien jaar. Vier keer per jaar zetten we onze tanden in een stevig thema. We serveren interessante interviews en aangrijpende getuigenissen, op smaak gebracht met een waaier weetjes over de leefwereld van tieners. Als toemaatje krijg je er een portie licht verteerbare opvoedingstips bovenop.

 Zin in BOTsing?

 BOTsing belandt gratis in de bus bij leden van de Gezinsbond met kinderen van twaalf tot en met zestien jaar. Gewoon even aanvragen als je het niet spontaan krijgt  tel. 02 507 88 88, ledendienst@gezinsbond.be

                         4.  Goedkopere leningen bij bouw- of verbouwplannen.

                Vanaf 1 kind  - 03/238.60.34 - groen nr. 0800-16287

                           5. Goedkopere filmtickets - telefoonkaarten - treinpassen.

              Verantwoordelijke : Gert Vanderheyden 03/252.63.44

               Bestel TIJDIG !!!

                        6. Goedkopere tarieven op al onze plaatselijke aktiviteiten.