Welkom bij de Gezinsbond van Zwijndrecht/Burcht

Beste lezer,

Wat je niet kent kan je niet missen ! Kijk daarom vlug naar ons programma !
We gaan stilaan de lente tegemoet. Met zeer afwisselend weer, van ijzig koud tot stralende zon vliegen de dagen voorbij. Ouderen vinden dat het nog sneller gaat dan weleer en ze niet alles wat ze willen doen in hun programma kunnen passen, jonge gezinnen vragen zich af waar hun tijd gebleven is om een beetje te ontspannen.

Maar vooral denken velen : hoe ga ik dat organiseren en wanneer regel ik dat alles ?

Daar willen wij als Gezinsbond een beetje bij helpen. Met ons bestuur maken we voor de volgende maanden weer veel plannen. Wellicht is er voor jouw gezin ook wel iets in te vinden.

We willen jullie iets aanbieden dat je niet zomaar van het internet kan plukken maar waar interactie een meerwaarde kan zijn.
Samen met het Huis van het Kind willen we zeker de jonge gezinnen bereiken.

Denk maar aan een familievoorstelling voor zeer jonge gezinnen i.s.m. ’t Waaigat. Goed opgeleide sprekers brengen thema’s die je boeien. Perfectie bij je kind, er waren sessies omgaan met internet, musiceren met peuters, ….Verwacht in het najaar nog een schitterende voorstelling Schommelkoe, ga mee op gezinsweekend en zoveel meer. Nieuwe geboorte in je gezin ? We brengen je een geschenkje ! Er even tussenuit ? We bieden je een kinderoppas aan !

Vergeet onze tweedehandsbeurzen en brunch of pasta avond niet en de activiteiten voor alle leeftijden, zoals een vorig Ruien bezoek, en binnenkort de Jain tempel. Onze sport voor volwassenen en kinderen, kortingen op film, trein, De Lijn en allerlei winkels:het grote aanbod van de Gezinsbond (bekijk het eens op www.goedgezind.be of www.gezinsbond.be ) maken het geheel tot een mooi plaatje. We zijn blij jullie dit alles te kunnen aanbieden. Geniet ervan. We willen nog veel plannen ! Daarvoor zetten 13 bestuursleden hun beste beentje voor. Geef jij een voorzet wat je zelf wenst voor jezelf, voor je kind, voor de grootouders ? Wij proberen dat alles rond te krijgen en aan jou om in de goal te trappen !!
Blijf bij de Gezinsbond en breng andere gezinnen mee. Houders van een Z-pas kunnen extra korting krijgen. Laat van je horen want dat hebben wij als vrijwilligers het liefste, dat schouderklopje kan deugd doen !
Van harte,

Gert Vanderheyden, voorzitster

OPGELET    Als een lid inschrijft voor niet-leden moet voor deze personen de prijs voor niet-leden betaald worden
                                 Facebook

Sinds kort zitten we ook op Facebook. Vindt onze pagina leuk en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Ook nieuwtjes vanuit gezinsbond Zwijndrecht en foto’s van de activiteiten zullen hier te zien zijn. Tot op Facebook!

www.facebook.com/GezinsbondZwijndrecht


Ons emailadres is :   gezinsbond@zwebsite.be

OPGELET: Tel.nr. kinderoppasdienst ; 0494 89 69 79

Handig om weten  :

Ons rekeningnummer om in te schrijven voor activiteiten die wij organiseren is BE10 8508 8890 8604 en staat op naam van GEZINSBOND ZWIJNDRECHT –Zwaluwlaan 3 - 2070 Zwijndrecht

Ons rekeningnummer waarop u het lidmaatschap van de Gezinsbond kan hernieuwen, is BE06 7895  5820 6322 en staat op naam van GEZINSBOND ZWIJNDRECHT LIDGELD  – R. Orlentstraat 39 – 2070 Zwijndrecht.  Bij betalingen altijd het lidnummer van de Gezinsbond als referentie vermelden aub !

Nieuw lid en geen lidnummer? Geef dan “nieuw lid 2017” als mededeling op.
Subpagina''s (1): Downloads