Welkom bij de Gezinsbond van Zwijndrecht/Burcht

Beste leden,

We zijn weer al in de helft van het jaar. Voor de Gezinsbond betekent dit dat we al stilaan uitkijken naar het volgend jaar. Even liggen in de meeste afdelingen de activiteiten stil. Vakantie is vooral gezinstijd en even tot rust komen.

We zijn in onze gemeente echter nog volop aan het verder bezig aan het vieren van ons 90 jarig bestaan.
De prijzen van de kindertekeningen zijn uitgedeeld. Je ziet in dit boekje de foto’s van de Renault etalage waar ze nog even te zien zijn.
Ook in deze vakantie zijn er tientallen gezinnen op stap om de fietszoektocht tot een goed einde te brengen. Nog niet geprobeerd ? Best wel de moeite en als lid van de Gezinsbond maak je kans op een extra prijs.

We zijn ook stilaan bezig om ook de tweede helft van 2016 aan jullie een mooi aanbod te doen.
We hebben natuurlijk onze vaste activiteiten zoals een ontspannend kinder- en volwassenen sportaanbod, creatieve lessen (naaien, breien, koken ...),
tweedehandsbeurs, voordrachten en een feestelijke pasta-avond. Met ernaast nog nieuwe voorstellen.

Kom op 28 augustus naar Schorremorrie in Boom. Een belevenis voor de alle kinderen beneden 10 jaar.

We leggen een bus in naar de Gezinsdag in Mechelen en tijdens de ganse vakantie kan je ook meedoen aan de zoektocht “Brussel gezien ? Brussel
gevonden”.

Lees in dit boekje wat je allemaal te wachten staat. Onze geplande sneukeltocht op 8 oktober gaat niet door maar verwacht al maar een superleuke dag voor de allerkleinsten in december. Nog even wachten voor meer info tot het volgende boekje.

We zijn blij jullie weer een nieuwe handelaar voor te stellen die korting geeft.

Lid zijn van de Gezinsbond is de moeite, maak ook je vrienden en familie warm om lid te worden. Ze kunnen lid worden tot einde 2017 en krijgen er vijf maanden extra gratis bij (gans 2016).

Geniet ervan dit programmaboekje door te lezen, kijk zeker op facebook of de website voor nog meer informatie en geef ons jouw mening. Zo kunnen we nog meer aanbieden dat inspeelt op jullie wensen en voorstellen.

Van harte,

Gert Vanderheyden
Voorzitster

                                  Facebook

Sinds kort zitten we ook op Facebook. Vindt onze pagina leuk en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Ook nieuwtjes vanuit gezinsbond Zwijndrecht en foto’s van de activiteiten zullen hier te zien zijn. Tot op Facebook!

www.facebook.com/GezinsbondZwijndrecht


Ons emailadres is :   gezinsbond@zwebsite.be

OPGELET: Tel.nr. kinderoppasdienst ; 0494 89 69 79

Handig om weten  :

Ons rekeningnummer om in te schrijven voor activiteiten die wij organiseren is BE10 8508 8890 8604 en staat op naam van GEZINSBOND ZWIJNDRECHT –Zwaluwlaan 3 - 2070 Zwijndrecht

Als een lid inschrijft voor een niet-lid moet voor deze persoon de prijs voor niet-leden betaald worden

Ons rekeningnummer waarop u het lidmaatschap van de Gezinsbond kan hernieuwen, is BE06 7895  5820 6322 en staat op naam van GEZINSBOND ZWIJNDRECHT LIDGELD  – R. Orlentstraat 39 – 2070 Zwijndrecht.  Bij betalingen altijd het lidnummer van de Gezinsbond als referentie vermelden aub !

Nieuw lid en geen lidnummer? Geef dan “nieuw lid 2016” als mededeling op.
Subpagina''s (2): Downloads groepsaankoop luiers