Startpagina‎ > ‎

Voorwoord

Van harte welkom op de website van Gezinsbond Astene. 

Misschien behoort u reeds tot de ruim 330 leden-gezinnen van onze afdeling of bent u gewoon op zoek naar informatie over de plaatselijke werking van de Gezinsbond .
Als bestuur trachten wij vooral twee grote doelstellingen te realiseren. Op de eerste plaats het verlenen van een vlotte en stipte service : kinderoppasdienst, reductiekaarten openbaar vervoer, kortingen op GSM kaarten, op bioscooptickets of op winkelaankopen via de gezinsspaarkaart. Daarnaast bieden wij jaarlijks een gevarieerde waaier aan activiteiten aan voor jong en oud, waarbij wij steeds een voordeeltarief hanteren voor onze leden of leden van andere afdelingen : ijsschaatsen, gezinsontbijt en paaseierenzoektocht op Paasmaandag, de Sint aan huis, ontmoetingsnamiddag voor grootouders, recreatiesport, informatieve avonden rond actuele onderwerpen, enz.
Wij hopen vooral dat deze ontmoetingsmomenten de inwoners van onze gemeente dichter bij mekaar zullen brengen en zullen bijdragen tot een aangenaam sociaal klimaat.
Naast deze lokale initiatieven spelen wij ook in op de activiteiten die op gewestelijk of nationaal vlak worden op het getouw gezet : gezinssportnamiddag, grootoudersontmoetingen, zomer en winter(sport)kampen, tweedehandsbeurs, culturele uitstappen, spreekbeurten, enz.
Over al deze initiatieven worden onze leden ten gepaste tijde ingelicht via een persoonlijke mail, de kalender op onze website, de Gewestkrant of een aankondiging in het halfmaandelijks tijdschrift ‘De Bond’ dat elk lid gratis ontvangt.
Bent u nog geen lid maar wenst u een bezoekje te ontvangen van een bestuurslid, aarzel dan niet contact op te nemen met de voorzitter, de secretaris of de ledensecretaris wiens gegevens u kan vinden in de volledige lijst met de huidige bestuursleden.
Omdat verjonging en vernieuwing binnen het bestuur een vernieuwde dynamiek kunnen geven aan onze plaatselijke werking zoeken wij ook nog steeds vrijwilligers die bereid zijn om enkele uurtjes van hun vrije tijd op te offeren aan onze gezinsvriendelijke werking. 

Hopelijk tot binnenkort, 

De voorzitter
Jean-Pierre De Vos