Startpagina‎ > ‎Agenda‎ > ‎Agenda 2014‎ > ‎

NODIG EEN ENERGIECONSULENT UIT BIJ JE THUIS!

Heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je energiefactuur? Weet je niet waar te beginnen met energie besparen? Nodig dan de energieconsulent van de Gezinsbond uit bij je thuis voor onafhankelijk, persoonlijk en gratis advies!

Tijdens het bezoek zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen. De energieconsulent kan de belangrijkste delen van de buitenschil bekijken en advies geven over welke delen financieel rendabel zijn om aan te pakken. Hij kan je ook uitleggen hoe je dit technisch het beste aanpakt. Indien je dat wenst, kan hij je achteraf nog extra documentatie bezorgen. Als er al verbouw- of renovatieplannen zijn kan hij die met jou bespreken en waar nodig optimaliseren om het energieverbruik te minimaliseren. Ook technisch advies of hulp met subsidieaanvragen is mogelijk.

Praktisch: De energieconsulent kijkt welke dagen vrij zijn in zijn agenda en maakt een kalender op het internet (doodle). Je krijgt per e-mail een link en kan daar aankruisen welke dagen/dagdelen voor jou mogelijk zijn. Wij kiezen dan de dag waarop iedereen/de meeste gezinnen kunnen, en spreken concreet met hen af (dag en uur).

Het energieadvies is volledig gratis, zowel voor de leden als voor de afdeling. Aanvragen worden verwerkt zolang er plaats is in de agenda.
 
Concreet: De eerste 4 gezinnen die zich aanmelden voor dit energie advies krijgen binnenkort een uitnodiging.