СВИДЕТЕЛСТВО


 
РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧEРВО  (от Риа У., Англия)

 

 

 

1 септември 2000 година

 

„Позволих на всичките ми страхове да си отидат”

 

 

Риа У.

До д-р Рике Герд Хамер

 

 

Уважаеми д-р Хамер,

 

С дълбока благодарност и радост Ви пиша за моето прекрасно излекуване от рак на дебелото черво.

 

Страдах от рак на дебелото черво повече от десет години.

 

Лекарите ми приложиха различни терапии, но нямаше никакъв ефект от тях. Напротив, болестта ми прогресираше към по-зле. Бях се отказала от възможността да се излекувам, бях се отказала от себе си и вече гледах смъртта в очите.

 

И тогава се случи нещо необикновено!

 

През януари 1999 година аз открих, че съм отново напълно здрава! Последвалият преглед показа чудодейното изчезване на рака!

 

Какво се беше случило?

 

В началото на януари 1999 година братовчед ми Ф. У. дойде да ми види за два дни от Германия. Съвсем скоро вече обсъждахме болестта ми. Интересното бе, че първият въпрос на братовчед ми се фокусираше върху опит да се намери причината.

 

Фантастично! Досега никой не беше питал за някаква възможна причина!

 

Заедно, двамата намерихме изненадващо много причини – от геопатогенни връзки до сериозен дистрес – такъв, който „разяжда душата”. Той говореше за непоносим и постоянен гняв, който не мога да „смеля”, както и за ужасните ми чувства за безпокойство и неспособността ми да се справям с всичко, което ми се случва.

 

Просто имах твърде много в чинията! Конфликт след конфликт ме карат да ставам „с грешния грак”.

 

Той ми каза: Рия, за мен е ясно, че имаш да „смилаш твърде много несмилаеми залъци” в твоя живот. В това се състои болестта ти! Това е твоят уж нелечим рак – туморът в дебелото ти черво! Всичко това те тормози и не можеш да го „смелиш” така да се каже.

 

Започнах да разбирам!

 

Той беше дошъл, за да ми каже за един лекар, когото познавал лично – д-р Рике Герд Хамер и неговите открития, наречени Германска нова медицина.

 

-               Доколкото разбрах от д-р Хамер - продължи той, - няма такова нещо като злокачествен тумор или метастази. Подобни неща биха били в противовес със законите на природата! Този остарял начин на мислене е глупав и погрешен. Ето защо традиционната медицина винаги се оказва в задънена улица. Никога няма да отидат по-далеч, докато не променят мисленето си. В природата раковите тумори имат доста смислена задача – те изпълняват една смислена биологична специална програма.

 

Всичко, което ми каза братовчед ми заслужаваше да му се обърне внимание. Той говореше за неща, които не бях чувала преди. Тази нова информация за мен беше прекрасна, логична, правдоподобна, пълна и обясняваше как всъщност работи природата.

 

Той ми спомена и за двете фази на всяка болест – активната фаза на конфликта и лечебната, която настъпва само след разрешаването на конфликта.

 

Каза ми и за прекрасните закони на природата, за желязното правило на рака и за връзката между психика, мозък и орган. 

 

Осъзнах, че Германската нова медицина няма нищо общо с хипотези, докато алопатичната медицина все още работи с няколко хиляди такива.

 

Каква разлика!

 

С Германската нова медицина всичко стана ясно, просто, лесно за разбиране, естествено и преди всичко доказуемо! Представете си, 100% точност в диагностицирането!

 

Освободих се от всичките си страхове. Върнах си надеждата. Върнах си вярата. Открих един нов свят. Започнах да виждам света по нов начин. Слънцето отново изгря за мен.

 

Накратко, новият ми живот започна с откриването на Германската нова медицина – защото тяло, ум и душа са едно цяло. Не може само да се лекуват симптоми и да забравиш за всиччко останало.

 

Трябва да видим целостта на човека. Това представлява холистичното здраве.

 

Заедно с братовчед ми започнахме да обсъждаме всичките ми проблеми и конфликтни емоции. Някои от тях можехме да решим веднага, други не.  Но чрез този процес аз се научих да ги приемама, да се справям с тях и да ги преодолявам.  Сега аз владеех положението. Бях над страха.

 

Защо има толкова много паника при случаи като моя? За мен тези изпълнени със страх и гняв времена отминаха.

 

Братовчед ми беше уникално добър „терапевт” за мен. Откакто ме посети аз станах на крака! Неговият любящ, личен дар беше по-важен и ми помогна много повече, отколкото всички предишни „лечения”, които бях получила.

 

Естественият начин на лечения е винаги най-добрият метод! Аз определено изпитах това в тялото си. Защото, без да прилагам повече лечения, самоизлекуването се случи при мен от днес за утре.

 

Три седмици след като си замина братовчед ми, аз бях в състояние да му кажа буква по буква по телефона: „Вече нямам рак!”

 

Безкрайно съм му благодарна, че ме придружи по време на лечебното ми пътуване и благодаря и на д-р Хамер за дадените му от Бога открития на Германската нова медицина, с които аз вече съм добре запозната и които започнаха с един нова живот.

 

За мен, напълно здрава в момента, зората изгря отново.

 

Бог да Ви благослови, д-р Хамер!

 

Да живее свещенната медицина!

 

Ваша Риа У. от Англия

 

 


 

Източник - http://learninggnm.com/documents/ria_w__testimonial.html 

Оригинал - http://www.pilhar.com/Hamer/NeuMed/Sonderpr/20000109_Darm.htm