Гергана - Gergana

Гергана не е единствената в Пайнер, която реши, че трябва да запише висше, за да се представя за умна

Гергана вече не е глупава фолк звезда, тя записа да учи висше и не смята да се излага, научи Kliuki.net.

Изглежда това е някаква мода сред колежките с микрофон в ръка. В Пайнер цели 15 души са тръгнали да взимат дипломи, че да се изкарат акълии, смеят им се в мрежата, писа изданието HotArena.net.

Гергана
Гергана поумнява с висше
Гергана щяла да става геоложка и била много примерна на лекции, разказват нейните преподаватели. Тя дори вече ходила на практика из горите, където си носила личното чукче. Дали силиконът й помага в тези дейности, все още може само да се гадае, но сигурно ще дойде ден, в който ще се прочуе и тогава ще видите…

Гергана си умирала да се занимава с камъните и да научава детайли за техния състав. Юнона е бъдеща юристка, тя се наложи леко да позареже музиката, за да смогне със задачите си във ВУЗ-а.

Най-голямата й амбиция е да пробие в политиката. И се кани да се труди в Брюксел! Това е вече сериозна заявка, а коя партия ще й гласува доверие, предстои да видим след време. Мария вече обяви, че смята да изкара две специалности в НБУ. Там се плаща солидно, а фолкаджийката си има финансов гръб в лицето на Хриси Гущеров, посочва Телеграф.

Валя също й правила компания, и тя като нея залягала над уроците по продуциране. Галин се поти в УНСС, а Росица в Русенския университет, където ще я подготвят за мениджър.

Не на последно място е Яница, която ще става разбирач от корпоративни сделки. Гергана поне е помислила за бъдещето, спокойни са и нейните родители.

Така и така вече не е вървежна като изпълнителка, поне да има някакъв шанс занапред, след като завърши Геология.

Гергана изненада феновете с перфектна форма след като години наред се бореше с излишните килца

Гергана очарова феновете като се появи преобразена на последното си участие. Поп фолк певицата е направо неузнаваема след като е отслабнала повече от драстично. От доста закръглената фигура, с която Гергана стряскаше почитателите си до преди няколко години, не е останала и следа.

Гергана сега
Гергана сега
Вместо това изпълнителката се появи сериозно вталена на последното си участие и събра погледите на гостите на столичната дискотека. За изявата си Гергана се беше спряла на червена рокля, с която да демонстрира новата си визия. За радост на феновете й, певицата не се е поддала на модерната напоследък мания за драстично отслабване. И за разлика от колежката си Преслава не се е превърнала в кожа и кокали.

„Сега изглежда супер, дано се задържи така. А не се вманиачи да става още по-слаба“, коментират форумци. Припомняме ви, че Гергана напълня доста сериозно преди години и от финото, младо момиче, което покори публиката, не беше останала и следа.

За радост на феновете й обаче Гергана явно се е взела в ръце и решила да се погрижи за себе си. Разгледайте и вие новите снимки на Гергана в галерията ни и преценете сами има ли разлика с преди.