GeoRide nieuws‎ > ‎

GeoRide op 30 september 2012

Geplaatst 6 sep. 2012 14:59 door Georide Ned
Zoals al eerder gemeld zullen we ons na de laatste rit in het zuiden van ons land, rondom ’s-Hertogenbosch, dit keer gaan vermaken in het noordoosten van Nederland.

De rit start op zondag 30 september bij AC restaurant ’t Harde aan de Eperweg, langs de A28 bij afslag 16 (‘t Harde).

Verzamelen doen we vanaf 9.30 uur. Vanaf 10.15 uur gaan we rijden. Zorg dat je op tijd bent, zodat we op tijd weer kunnen vertrekken.

De route loopt van ’t Harde naar Kampen, Genemuiden en dan het Zwarte Water over (denk aan het geld voor het pontje, met € 2,60 bepaald niet de goedkoopste in deze crisistijd), via Zwartsluis naar Ronduite, midden tussen de meren de Beulakerwijde en de Beltenwijde.

Daarna door Blokzijl, slingerend over de dijk naar Ossenzijl, aan de rand van het Nationaal Park De Weerribben. Hier zullen we ergens lunchen, waarna we weer doorrijden naar Giethoorn, Nijeveen, vervolgens langs Havelte en Dwingeloo.

Het Nationaal Park Dwingelderveld kunnen we niet doorsnijden door flinke infrastructurele werkzaamheden aldaar, dus rijden we er omheen naar Spier.

Dan rijden we in de richting van Hoogeveen en buigen ten noorden van deze stad af naar het zuidwesten in de richting van Balkbrug.

Via Nieuwleusen rijden we tenslotte naar Restaurant Zwolle (Van der Valk) voor een afsluitende kop koffie of iets anders. Daarna kan een ieder weer zijns weegs gaan.

Hopelijk is het deze dag mooi weer en zijn jullie in grote getale aanwezig. Mocht je meerijden, mail het door naar georidened@gmail.com.

Vergeet niet je aanmelden bij de LinkedIn groep GeoRide en kijk voor het laatste nieuws op www. georide.nl.

We hopen jullie allemaal op 30 september in ’t Harde te zien.
ċ
20120930 - GeoRide - v3.gdb
(195k)
Georide Ned,
6 sep. 2012 14:59
Comments