Home‎ > ‎

Wie ben ik ?Ik ben geboren op 8 januari 1971 in Kortrijk en groeide op in een gezin van 5 kinderen.  Na 6 jaar basisonderwijs in de Broederschool in Heule, volgde ik 3 jaar Latijn-Wiskunde in Spes Nostra eveneens in Heule om vervolgens mijn hogere jaren secundair onderwijs af te werken aan de Koninklijke Cadettenschool in Brussel.  Daarna startte ik voor een opleiding Industrieel Ingenieur in Kortrijk om vervolgens de finaliteit Bouwkunde af te werken in Oostende.

Tijdens die studie leerde ik mijn echtgenote Griet Potteau kennen, die eveneens afstudeerde als Industrieel Ingenieur, weliswaar optie Chemie.

Daarnaast had ik vooral één hobby : voetbal.  Ik speelde bij de jeugd van KV Kortrijk tot ik voor mijn studies naar Oostende moest uitwijken, waardoor ik aan de kustploeg voor één seizoen werd uitgeleend.  Blessures beslisten echter anders en op 20-jarige leeftijd hield ik het actieve voetbal voor bekeken ...

Na ons huwelijk in 1994 vonden we uiteindelijk ons plekje in Bissegem, waar ons gezin met 3 kinderen Fien, Janne & Dries zijn thuis heeft.

Het sporten ben ik niet verleerd, zodat ik bij gelegenheid ga lopen, fietsen, zwemmen of zelfs nog eens voetballen.  Tijdens de winter gaan skiën met het gezin is mijn favoriete reis.