Home‎ > ‎

Ervaring

Mijn basisopleiding industrieel ingenieur bouwkunde is de start geweest om kennis te maken met de bouwwereld en doorheen mijn loopbaan ben ik die sector altijd trouw gebleven.  Het takenpakket was zeer gevarieerd en vormt dan ook de basis van mijn ruime ervaring binnen de bouwsector.

In mijn eerste werkervaring heb ik het computertekenen kunnen leren en als assistent-projectleider ervaring mogen opdoen in de industriebouw bij Spanbo.

Vervolgens heb ik als coördinator studiebureau de interieurinrichting van dichterbij leren kennen bij Potteau-labo, waar ik tevens preventieadviseur, milieucoördinator en lid van de kwaliteitsgroep was.
In deze periode leerde ik werken in een gestructureerde omgeving en goede organisatie.

Door een interne beslissing ben ik overgeplaatst naar Potteau Interiors, eveneens actief in de interieurwereld, waar ik na een periode als adjunct-directeur de leiding had van het bedrijf.  Hier heb ik kennis gemaakt met het ondernemen in al zijn facetten en aspecten op managementniveau.

Een persoonlijke keuze heeft mij dan naar een Bouwkundig Studieburo De Muynck geleid, waar ik naast het uitvoeren van berekeningen en computertekenen, vooral een structuur heb neergezet :  van administratieve flow over nacalculatie tot facturatie, alsook de implementatie van een IT-netwerk.  Hier heb ik, naast mijn eerder opgedane ervaring, de basis gelegd van mijn activiteit binnen GeniOS.

Sinds 2007 opereer ik als zelfstandige via GeniOS en wil ik mijn ervaring ten dienste stellen van andere bedrijven d.m.v. tijdelijke projecten of deeltijdse permanente ondersteuning.

Projecten :    
 • analyse van resultatenrekening & rentabiliteitsstudie voor airportservice A2B2A
 • opbouw administratief proces en nacalculatiesysteem voor stabiliteitsbureau Stabex
 • eigen ontwerp & implementatie van nacalculatiesysteem voor Architecten TAIL
 • screening & bijsturing van administratieproces en organisatie voor Vandenbussche (schrijnwerk)
 • opbouw administratieve flow, nacalculatie- en opvolgingssysteem voor Vanwalleghem (schilder)

Permanente ondersteuning :
 • Parmentier (droge afwerking) :
  uitvoeren van administratieve & boekhoudkundige taken en loonadministratie, alsook ondersteuning van de zaakvoerder op vlak van organisatie en algemeen beleid
 • Stabex (stabiliteitsbureau) :
  uitvoeren van administratieve & boekhoudkundige taken, opstellen van offertes tot facturen, personeels- & loonsadministratie, contactpersoon voor externe accountant & sociaal bureau, ondersteuning van de zaakvoerder m.b.t. organisatie & algemeen beleid