Länkar

Här under länkar ligger det länkar till olika tidningsartiklar jag är med i där jag berättar om mitt liv och de ger en föraning vad mina föreläsningar handlar om. Det finns även länkar till tre olika hjälporganisationer om hjärtsjukdomar och organdonation. Deras loggos finns överst på sidan, från vänster till höger:

Donationsrådet. Här kan man gå in och anmäla sig till donationsregistret
http://www.livsviktigt.se/Sidor/default.aspx

Hjärtbarns föreningen. En förening som arrangerar träffar för hjärtsjuka barn och ger stöd till familjer med hjärtsjuka barn.
http://www.hjartebarn.org/

Hjärt- lungfonden. En förening som samlar in pengar och sprider information om hjärtsjukdomar och lungsjukdomar. De samlar även in pengar till forskning kring hjärt och lungsjukdomar.
http://www.hjart-lungfonden.se/


Länkar till olika artiklar:
http://www.hjart-lungfonden.se/Sjukdomar/Hjartsjukdomar/Barns-hjartfel/Mer-lasning/Hjarttransplantation-skapade-ett-nytt-liv/
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.122451-vi-som-har-hjartfel-behandlas-orattvist
http://www.gotenetidning.com/pdf/2011/gtv_5_11.pdf
http://sverigesradio.se/sida/arkiv.aspx?programid=58&date=2011-02-15 (ljudet borttaget)
Länken ovanför till radioprogrammet går till en sida där man får välja klipp utifrån datum och tid. kopiera länken och klistra i den i adressfältet på webbläsaren. Välj klippet mellan kl 15.30 -16.00, den 15 februari 2011.
http://www.hjart-lungfonden.se/Documents/Rapporter/Hjartrapporten_2011.pdf


http://www.skaraborgslanstidning.se/SKLT/SKLTwebExt.nsf


http://nlt.se/


O.B.S. Jag har inte rättigheter till någon artikel eller logga men jag hänvisar de till sin skapare med länkarna ovanför.
Comments